Back to Question Center
0

Hur gör du din Amazon-produktlista effektiv?

1 answers:

Amazon är den största e-handelsplattformen i världen. Det fungerar ungefär samma som andra sökmotorer, vilket ger användarna relevant produktresultat till deras frågor. Det är viktigt att du tänker på optimering och hur bästa optimeringspraxis kan ha förändrats årligen. Precis som andra populära sökmotorer har Amazon sina egna regler och riktlinjer som du måste följa för att bli synliga för dina potentiella kunder. Det är en mycket konkurrensutsatt marknad där man kan klara av dina nischledare - precio de mi sitio web. du måste investera i din Amazon produktlista optimering.

Om du aldrig har oroat dig för att optimera dina produkter till Amazon, har du inte långt att gå, men nu är det en bra tid att börja skapa en strategi. Den här artikeln är utformad för att visa dig hur du gör din Amazon-produktinformation välkonverterad och lockar till fler potentiella kunder från sökning. Praktiska tekniker för att förbättra din Amazon-produktlista

  • Produktbilder

16)

För att göra din notering användbar, måste du ge användarna de bästa produktbilderna av högsta kvalitet. Det enda sättet för hur dina potentiella kunder kan undersöka en produkt de ska köpa är produktbilder från alla olika vinklar. Amazon har sina produktbilder krav som inkluderar tekniska specifikationer och Amazon webbplats standarder för produktbild. Det grundläggande bildkvalitetsbehovet anger att bilden ska vara i fokus, professionellt upplyst eller fotograferad, med realistisk färg och släta kanter. Dessutom måste du se till att en produkt fyller 85% eller mer av bildramen.

De bilder du tillhandahåller för en produktlista är ofta det som gör mest eller Amazonas sökare. Det är därför du borde göra dem tvingande nog att locka Amazon-sökare att köpa din produkt. Förbättra din produkttitel

Du bör inkludera all signifikant information med 200 tecken i din titel. Överbelasta inte din titel med nyckelord eller kampanjer. exakt produktbeskrivning som innehåller objektets färg, dess vikt, storlek och andra nödvändiga funktioner. Ju mer detaljerad din titel, desto bättre. Din titel ska ge tillräckligt med information för att någon ska fatta ett inköpsbeslut. Det är därför det är rimlig att använda alla 200 tecken i din titel.

Enligt Amazon-riktlinjerna bör du följa en speciell formel som hjälper till att skapa dina titlar. Denna formel ser ut som "varumärke + modellnummer + modellnamn + produkt typ och färg.

  • Uppnå din varumärkepotential genom beskrivning och punktpunkter

produktsida, kan du observera punktpunkter under rubriken. Här kan du kort beskriva ditt objekt characteri stics och strategiskt använda dina riktade sökord. Du kan inte hoppa över det här steget eftersom det hjälper användarna att fatta sitt köpbeslut.

Det är dock viktigt att lägga till en detaljerad beskrivning av din produkt. Ibland blir online-försäljare förvirrad över beskrivningen och glömmer att lägga till den helt och hållet. I de flesta fall kan bulletpunkter inte svara på alla användarfrågor mot de produkter du säljer. Det är därför du behöver beskriva det mer detaljerat och ge dina potentiella kunder alla produktfördelar och funktioner. Du ska inte skriva här om ditt företag eller lägga till någon kampanjinformation. Din primära uppgift är att göra en presentation av det objekt du säljer.

December 6, 2017