Back to Question Center
0

Kan du visa mig hur man lyckas med Amazon med hjälp av sökdata från mina konkurrenter?

1 answers:

Ja, det är rätt fråga. Jag menar att Amazonas sökdata från deras närmaste nisch- eller kategorinivaler kan bli ditt enkla system med den ultimata kommersiella framgången där borta, när de används rätt. Och jag tror personligen att nyckeln till dina framgångsrika handelsresultat alltid kan hittas i det kloka valet av populäraste sökord som används av levande shoppare kombinerat med en smart och flexibel prissättningsstrategi. Saken är att hela uppgiften lätt kan bli bara en bit tårta - allt du behöver är att få rätt verktyg för att driva en riktig konkurrenskraftig forskning och äntligen bli en vågad framgång på Amazon bara med hjälp av sökdata från dina konkurrenter. Så, med tanke på att den mest utmanande saken här är att hitta en perfekt passande lösning bland det verkligt enorma antalet olika erbjudanden som finns tillgängliga på Internet - best entertainment in lebanon. Därför nedan kommer jag att visa dig mina bästa mjukvaruverktyg för att göra det enklare - både för konkurrenskraftig sökordsforskning, det bästa sättet att prospektera möjligheter för en kickstart och automatiska prissättningslösningar som behövs för att ta ledningen i din nisch eller produktkategori.

Flytta på rätt spår från början

Låt mig börja med prospekteringsmöjligheter på Amazon med sökdata om dagens mest krävda produkter, populäraste kategorier och de hetaste erbjudanden som finns på marknaden. Här är när JungleScout-verktyget kommer i spel! Denna programvara kallas det bästa alternativet för datadriven forskning som behövs för att prospektera attraktiva säljare möjligheter på Amazon, hitta det bästa lovande objektet som eventuellt ingår i dina nuvarande produktförteckningar. Vad mer är - du kan enkelt göra den väldigt skrämmande uppgiften att spåra viktiga mätvärdena för dina mer framgångsrika motståndare till ett smidigt och enkelt förfarande som körs på ett nästan självdriven sätt.

Omfattning är ett annat smart verktyg för att du ska få en stor bild av Amazon-sökning, funktionella data om de populäraste sökord som för närvarande rekommenderas för dina listor, samt förmodligen den mest värdefulla insikten här om relevanta sökord och långsvans sökfraser som dina motståndare redan är rankade för. Vad mer - Jag hittade Scope ännu starkare när det gäller PPC-kampanjoptimering för maximal effektivitet. Det här verktyget har trots allt hjälpt mig mycket med riskhantering på grund av ganska tillförlitliga och exakta uppskattningar av data för mina vinstmarginaler, månatliga intäkter, försäljningshastighet, post-FBA nettoinkomst etc.

Dra nytta av mycket konkurrenskraftig automatiserad prissättning och reprimeringsstrategi

Det senast presenterade objektet som jag vill visa dig för idag är Keepa. Det är ett enkelt och enkelt hanterbart Amazon prisspårningsverktyg. Det är rent och tydligt gränssnitt är nästan självförklarande. Låt mig dock lista de viktigaste funktionerna som lovas av Keepa prissättningsprogram - åtminstone för fullständighetens skull. Bland de andra kan denna prisspårare hjälpa dig med interaktiva historikgrafer som visas på ett välkategoriserat sätt, realtidsanmälningar om prisfall / ökning och tillgänglighetsändringar, enkel visning tillgänglig direkt till hands via en webbläsareförlängning, liksom snabbvisning, för att se de senaste erbjudandenen på Amazon och jämför priser nästan på nolltid.

December 6, 2017