Back to Question Center
0

Vad kan jag göra med mina produktförteckningar på Amazon.com för ranking av framsteg?

1 answers:

När det gäller att ta en obesegrad moneymaking fördel på Amazon.com och ranka bly med långvariga framsteg, är den hemliga framgångsformen täckt av produktsupport för levande kunder. Jag menar att förbliv framför spelet på Amazon.com med rankning som ses längst upp på marknaden steg - allt du behöver är att optimera dina produktförteckningar fullt ut - cpu repair san jose. Men tricket är att ha allt på plats borde du veta vad exakt och var specifikt görs varje gång du levererar någon noteringsjustering. Så här kan du göra det - använd följande korta guide för att ha rätt fokus redan från början, utan att slösa ännu en minut av din dyrbara tid eller en minsta extra insats.

Optimering av listning på Amazon

Om du redan spelar bra med sökmotoroptimering (SEO) måste du ha det självklart högkvalificerade SEO säger, innehåll är alltid kungen. Jag menar att förmodligen eventuellt textinnehåll som du kan hitta på webben är just det som vanligtvis gör en framgångsrik optimering för att du behöver bättre online-synlighet. Och varje rätt optimerat innehåll i sin tur härstammar från den kloka användningen och rätt placering av de viktigaste sökorden. Så, om du vill se dina väloptimerade listor på Amazon.com och dina rankningsvinster födda med en silversked - hantera ett grundligt sökord bör du vara ditt steg nummer ett där borta.

Keyword Research

Så, låt oss möta det. Att ha ett välformat nyckelordsväljare är oerhört viktigt att göra dina produktförteckningar rocka på Amazon.com rankas alltid på toppen av live shopper-sökningen. Därför rekommenderar jag att du använder en av följande sökverktyg: Google Keyword Planner (bra start med bra gamla klassiker som kommer gratis och med ganska fina utsikter för din nästa Pay Per Per -Klick kampanj), liksom Merchant Words, AMZ Tracker, Scope och KeywordTool.io (välj bara den första du gillar mest av allt, eftersom varje verktyg som anges är en pålitlig och använd beprövad ).

Vilken skillnad?

Varför ska du starta speciellt med Keyword Planner Tool från världens sökgigant, och sedan fortsätta med att ta en annan, mer specifikt skräddarsydd sökordshjälp? Helt enkelt för när det gäller Amazon.com och dess rankningsalgoritm finns det faktiskt två olika typer av nyckelord som erkänns där borta - primära nyckelord och de dolda.

 • Primär nyckelord - är avsedda att visas direkt i vanligt syn, till exempel i produkttitel, beskrivningar, punktpunkter om produkten etc.
 • Dolda sökord - det finns ingen uppgift att detta kategori av nyckelord bor i backend på Amazons marknadsplats. Även om de är osynliga både för de verkliga shopparna och sökmotorerna, gör dolda sökord fortfarande sitt ord och hjälper dina produktförteckningar att ranka bra. De vanligaste är de typiska synonymerna, olika exempel av säljaren slang och ibland till och med målmedvetet felstavade ord som har blivit mycket vanliga som branschjargong. Därför är det osannolikt att denna kategori av nyckelord inte kommer att inkluderas i officiella titlar.

Listning Anatomi på Amazon.com till D riva din rankning

När din huvudsakliga pool av valda sökord är klar är det dags att ha allt på plats med din produktdetaljer sida. Och den primära strukturen för produktsidan som vi ska optimera består alltid av samma uppsättning av väsentliga delar. Med tanke på att de menas att de är mättade med huvudmålen nyckelord - först och främst - här är det som behöver din exakta uppmärksamhet där borta.

 • Förteckning Titel som täcker huvudavtalet med försäljningsavtalet.
 • Bullet Points ger ren och tydlig produktbeskrivning och använd rekommendationer.
 • Produktbeskrivning som faktiskt står för en mer detaljerad version av Bullet Points.
 • Huvudbilder som stöder varje produkt för att ge en användbar visuell berättelse för levande shoppare.

Optimeringstips för Amazon.com Ranking Promotion

Titel

Det behöver inte sägas att Titeln på din produktlista är förmodligen den viktigaste platsen där borta som måste inbäddas med så många primära sökord som möjligt. Observera dock att du aldrig ska få dina produktförteckningar syltade med sökorden. Så, för att säkerställa att din produkttitel är meningsfull, gör en dubbelkontroll för att ha allt på plats enligt följande kriterier:

 • Placera nyckelordet närmare början i avtagande ordning av betydelse.
 • Produktens titellängd får upp till 200 tecken..Således är det bara upp till dig att bestämma hur länge det skulle vara.
 • Varje första bokstav i varje titelord ska alltid aktiveras.
 • Nummer ska stavas i siffror (t ex 100 kommer bara vara bra och ett hundra - alls inte alls).
 • Medan standarddata om leveransmätningar vanligtvis kommer som standard, bör produktstorlek aldrig vara en nödvändighet (självklart, om det inte är en väldigt relevant och oumbärlig egenskap).
 • Nästan samma sak handlar om att ange färgen - ingen anledning att få den listad för alla produkter, bara för de föremålen som.

Bullet Points

Du kanske redan är bekant med det här, men jag kommer fortfarande att lägga en kort lista över rekommendationer - åtminstone för fullständighetens skull. Så, när du klickar på någon produktlista på den trånga marknaden - och du landas direkt till webbsidan med punktpunkter. Baserat på Amazon.com riktlinjer för riktning, var uppmärksam på följande rekommendationer när du väljer vilka punkter som passar dig bäst:

 • Lista över punktpunkter bör byggas med nytta praktiska data och inget annat.
 • Resten av beskrivande information ingår endast vara av grundläggande betydelse.
 • Lista de stora produktegenskaperna och fördelarna på ett kort, rent och kortfattat sätt.

Produktbeskrivning och bilder

Nästan allt om produktbeskrivning och bildoptimering är självklarande. Det är därför jag kommer att visa dig en kort sammanfattning av de mest konsekventa resultaten och MUST-have viktiga punkter:

 • Produktbeskrivning - rik på nyckelorden, det är avsett att vara unik. Att adressera kundernas huvudproblem bör den ideala produktbeskrivningen omfatta alla uppgifter som anges fullständigt och fullständigt.
 • Produktbilder - Den enda begränsningen är att Amazon tillåter varje produktlista att vara inbäddad med högst nio ytterligare foton. Förmodligen är det en no-brainer, men jag rekommenderar fortfarande övervägande speciellt förpackning, livsstil och dagliga användarskott - och du är klar.
December 6, 2017