Back to Question Center
0

Webbskrapningsverktyg som sparar tid på datautvinning - Semaltips

1 answers:

Oavsett om du utvecklar din egen produktsida, arbetar du hårt för att lägga till livet data feeds till din ansökan eller bara vill dra ut data för forskning, kan några kända webbskrapningsverktyg spara mycket tid och kan hålla oss rena. Det är därför vi har diskuterat de fyra kraftfullaste och mest användbara webbskrapningsverktygen som definitivt kommer att spara tid och energi.

1 - tipos de planos en fotografias. Uipath:

Uipath har specialiserat sig på att utveckla olika automatiseringsprogram som skärmskrap- och skrapverktyg för både webb och skrivbord. Uipath webbskrapa har varit en perfekt och perfekt lösning för icke-programmerare och icke-kodare. Det kan enkelt överträffa de vanliga utmaningarna för utvinning av webbdata, som sidnavigeringar, flashgrävning och PDF-skrapning. Du behöver bara öppna sin dataskrapningsguide och markera informationen du vill extrahera. Låt detta verktyg utföra sin funktion inom den inställda tiden, och utsignalen kommer definitivt att vara utmärkt. Du får snart rätt CSV- och Excel-dokument. Med det här programmet kan du automatisera formulärfyllningen och navigering. Låt mig här berätta att dess fria version kommer med begränsade funktioner, men premium-versionen är lite dyr och kommer inte att passa privata bloggägare eller webbansvariga.

2. Import.io:

Import..Io erbjuder oss ett gratis skrivbordsprogram och hjälper till att skrapa data från ett stort antal webbsidor. Denna tjänst behandlar alla webbsidor som potentiella datakällor och genererar API för sina användare. Om sidan du skickade behandlades tidigare kommer du att få dess API direkt. Annars kan Import.io vägleda oss genom förfarandet för att skapa en skrapmatris med hjälp av kontakter och extraktorer inom 20 timmar. Denna tjänst är fantastisk och lätt att använda, och du behöver inte alls någon teknisk kompetens. Import.io kan dock inte navigera från en webbsida till en annan med ett enda klick. Ibland tar det upp till två dagar att skicka in dina rapporter.

3. Kimono:

Kimono är en känd och en av de bästa webbskrapningsverktygen för att spara tid på datautvinning. Detta program är känt bland utvecklare och programmerare som vill bemyndiga sina produkter utan några koder. Det sparar din tid eftersom du kan ge både positiva och negativa exempel på att träna detta verktyg. Dessutom skapas API för webbsidorna i din önskan och data kan märkas i vilken form som helst. Kimono fungerar ganska snabbt och är utmärkt för att få data om aktiemarknader och newsfeeds. Tyvärr finns inga sidnavigeringar tillgängliga, och vi måste lägga lite tid på att träna det här verktyget innan det tar ut korrekta uppgifter för dig.

4. Skärmskrapa:

Skärmskrapa är en annan kraftfull webbskrapa som tar itu med många tuffa och komplicerade uppgifter, t.ex. navigering, utvärdering och exakta datautdrag. Detta program kräver vissa programmeringsförmåga och kan startas omedelbart. Dessutom kan du lägga till proxy och skapa extraherade mönster av dina data inom några minuter. Detta verktyg fungerar både med JavaScript och HTML. Du kan också prova med Citrix-plattformen och andra liknande plattformar. Det enda som är att detta är ett dyrt program, och du kan behöva få grundläggande eller avancerade kodningsförmåga för att använda programmet.

December 7, 2017