Back to Question Center
0

Gratis bildskrapa - Semaltråd

1 answers:

Du kanske redan har stött på flera onlineverktyg för att skrapa bilder på webb, men ett av de enklaste verktygen att använda för detta ändamål är Saveallimages. Den viktigaste anledningen till att du ska använda verktyget är att det inte kräver någon programmeringsförmåga. Och dessutom är det helt gratis!

Så här fungerar det:

Du behöver inte klicka på bilder efter varandra eftersom det är konventionellt och tidsförväntande. Du behöver bara ange webbadressen eller länken till en webbplats, de bilder som du avser att skrapa i mallen till. Klicka sedan på någon av knapparna nedan. Verktyget sparar alla önskade bilder i zip-filer - rolex submariner functions.

Det finns fyra knappar nedan och de har olika sparringslägen. Du behöver bara klicka på det mest föredragna alternativet för dig. Knapparna är för avslappnad, full, paginering och aggressiva bildbesparingslägen.

  • Tillfälligt: ​​ Med det här läget sparas alla huvudbilder på aktuell sida.
  • Full: Detta läge är avsett för att spara bilder från miniatyrer på den aktuella sidan.
  • Pagination: Detta läge är för att spara bilder på en webbsida som har paginering. Du bör dock förstå att det här läget tar relativt lång tid att köra.
  • Aggressiv: Detta läge sparar så många bilder som möjligt på den aktuella sidan och relaterade sidor också.

För att använda det här gratisverktyget måste du registrera dig på saveallimages.com..Det finns två typer av medlemskap. Du kan bli en ledamot eller en premiummedlem. Faktum är att det är tillrådligt att bli ledig medlem för att prova verktyget innan du uppgraderar ditt medlemskap.

Som en ledig medlem kan du bara skrapa 25 bilder per förfrågan. Dessutom sparas bilderna med begränsade funktioner. För det andra sparas bilderna med vissa vattenstämplar och annonser.

Å andra sidan, som premiummedlem, kan du skrapa upp till 1500 bilder per förfrågan. Bilderna har inga vattenstämpelfunktioner och inga annonser. Dessutom kan endast premiummedlemmar använda både pagination och aggressiva spara lägen. Du kan bli en premium medlem för bara $ 3 per månad.

Verktyget fungerar bra på olika webbläsare. Den stöder opera, Safari, Internet Explorer, Edge, Firefox och Google Chrome. Dessutom fungerar det på Android, Windows och IOS. Du kan hämta det på Google Play.

Det sparar bilder med en minsta bredd på 150 pixlar och en minsta höjd på 150 pixlar. Liksom alla appar uppdateras den regelbundet med fler funktioner.

Sammanfattningsvis är de funktioner som gör "Spara alla bilder" en bättre applikation än de flesta webbskrapor:

• Det är mycket lätt att förstå och använda;

• Eftersom det sparar alla bilder på webbsidan samtidigt sparar det mycket tid.

• Även icke-programmerare kan använda det eftersom det inte kräver någon programmeringskunskap.

• Du behöver inte ladda ner och installera någon applikation.

• Den stöder alla webbläsare och mobila plattformar;

• Viktigast är det helt gratis, utom om du vill uppgradera ditt medlemskap.

December 7, 2017