Back to Question Center
0

Semalt: Vad är det mest effektiva sättet att skrapa innehåll från en webbplats?

1 answers:

Dataskrapning är processen att extrahera innehåll från webbplatser med speciella tillämpningar. Även om dataskrapning låter som en teknisk term, kan den enkelt utföras med ett praktiskt verktyg eller applikation.

Dessa verktyg används för att extrahera de data du behöver från specifika webbsidor så fort som möjligt. Din maskin kommer att utföra sitt arbete snabbare och bättre eftersom datorer kan känna igen varandra inom några minuter, oavsett hur stor deras databaser är.

Har du någonsin behövt förnya en webbplats utan att förlora innehållet? Din bästa satsning är att skrapa allt innehåll och spara det i en viss mapp - sich umziehen von. Kanske är allt du behöver en applikation eller programvara som tar webbadressen till en webbplats, skrapar allt innehåll och sparar det i en förutbestämd mapp.

Här är listan över verktyg du kan försöka hitta den som motsvarar alla dina behov:

1. HTTrack

Detta är ett offline webbläsarfunktion som kan dra ner webbplatser. Du kan konfigurera det på ett sätt som du behöver dra ner en webbplats och behålla innehållet. Det är viktigt att notera att HTTrack inte kan dra ner PHP eftersom det är en serverns kod. Det kan dock klara av bilder, HTML och JavaScript.

2. Använd "Spara som"

Du kan använda alternativet "Spara som" för vilken webbplats som helst. Det sparar sidor med praktiskt taget allt mediainnehåll. Från en Firefox-webbläsare, gå till Verktyg, välj sedan Sidinfo och klicka på Media..Det kommer att komma med en lista över alla media du kan ladda ner. Du måste kontrollera det och välj de som du vill extrahera.

3. GNU Wget

Du kan använda GNU Wget för att fånga hela webbplatsen med ett ögonblick. Detta verktyg har dock en mindre nackdel. Det kan inte analysera CSS-filer. Bortsett från det kan det klara av någon annan fil. Den hämtar filer via FTP, HTTP och HTTPS.

4. Enkel HTML DOM Parser

HTML DOM Parser är ett annat effektivt skrapverktyg som kan hjälpa dig att skrapa allt innehåll från din webbplats. Det har några nära alternativ från tredje part som FluentDom, QueryPath, Zend_Dom och phpQuery, som använder DOM istället för String Parsing.

5. Scrapy

Denna ram kan användas för att skrapa allt innehåll på din webbplats. Observera att skrapning av innehåll inte är den enda funktionen, eftersom den kan användas för automatisk testning, övervakning, datautvinning och webbkrypning.

6. Använd kommandot nedan för att skrapa innehållet på din webbplats innan du tar det ifrån varandra:

file_put_contents ('/ some / directory / scrape_content.html' file_get_contents ( 'https://google.com'));

Slutsats

Du bör försöka alla alternativ som anges ovan, eftersom de alla har sina starka och svaga punkter. Om du behöver skrapa ett stort antal webbplatser är det dock bättre att hänvisa till webbskrapningsspecialister, eftersom dessa verktyg kanske inte kan hantera sådana volymer.

December 7, 2017