Back to Question Center
0

Några övertygande problem på webbskrapning av Semalt Expert

1 answers:

Under de senaste åren har XBMC support team märkt att lojala kunder använder funktionen att organisera media och databaser automatiskt. För att vara uppriktig har XBMC inga problem med de program du har använt för att hålla din media- och filmdatabas. För din information är möjligheten att organisera filmdatabaser automatiskt XMBC: s mest dominerande funktion i marknadsbranschen - unusual fascinators.

För nybörjare är en webbsiderskrapa ett automatiserat manus som drar ut data om dina media- och videoinställningar från favorit och viktiga webbplatser och skickar senare Informationen till XBMC. För de lojala användarna som inte har märkt ännu, består XBMC av inbyggd webbplatsskrapa som samlar metadatainformation och filmöverdrag som passar dina behov.

XBMC reglerar regelbundet och uppdaterar inbyggda webbsiderskrapor för att maximera lojala kunder. Om behovet uppstår har XBMC också lagt till nya funktioner för att hjälpa filmentusiaster att identifiera fläktkonst och täcker snabbt. För att uppdatera din inbyggda webbplatsskraperversion och din databas, gå till alternativet "Ange innehåll" och godkänn de nya villkoren.

Så här exporterar du dina filmbibliotek till nfo-filer

Ett stort antal lojala användare har använt nfo-chefer för att organisera mediapreferenser. Arbetar du med att bygga en säkerhetskopia av din bild och metadatabeskrivning? XBMC stöder detta alternativ fullt ut.

För att exportera dina favoritbibliotek till nfo-filer klickar du på" Exportera videobibliotek "under" Videos inställningar ". Exportera flera eller enstaka data, metadata och dina bilder. Det hjälper dig att skapa nfos för dina bibliotek.

Bidra till XBMCs databaser

XBMC består av ett nätbaserat samhälle som innehåller potentiella och lojala användares bidrag. XBMC: s databas arbetar med att uppmuntra användare att göra bidrag från deras favoritfilmer, synpunkter, bilder och dagliga shower. För närvarande omfattar XBMC-portalen omfattande rikedom och synopsis tack vare lojala kunder. För att använda dessa webbsidor, klickar du på på 'Set Content' under webbplatsens dialogruta.

XBMC består av en användarvänlig online supportpersonal som erbjuder rådgivning till bloggar och slutanvändare. Du kan dock hjälpa till att bevara XBMCs webbplatsskrapor om du har relevant kunskap om XML. Om du möter några utmaningar när du importerar filmdäck och bibliotek, starta en konversation med supportpersonalen för hjälp.

Du kan också hjälpa till att åtgärda problemet med hjälp av handledning på XBMC Wiki och webbplats skrapa redaktör. Till erfarna användare, med hjälp av en webbplats skrapa för att skapa fantastiska skärmdumpar är en lätt uppgift att genomföra. Men erfarenheten kan vara lite hektisk till att börja med. Bidra med din expertis och handledning för att spara nybörjare med deras onlineexponering.

Webbskrapor spelar en viktig roll för att hjälpa bloggare och filmentusiaster att träffa sina önskade bibliotek. Skrapor gör att entusiaster bläddra igenom tillgängliga media och filmbibliotek utan att möta utmaningar. Låt inte datahanteringen dra ditt online-projekt nedåt. Du kan använda webbplatsskrapor för att få data som uppfyller dina kunders behov och specifikationer. Du kan också använda XBMCs mest kraftfulla funktioner för att organisera och hantera din programdatabas.

December 7, 2017