Back to Question Center
0

jsoup: Java HTML Scrapper - Semalt Review

1 answers:

jsoup är ett Java-arkiv som kör HTML. Den är utrustad med ett effektivt och effektivt API som samlar, analyserar och hanterar data, med hjälp av de nödvändiga DOM, CSS och jquery-liknande metoderna.

Med jsoupprogrammerare och webbdesigners kan man utveckla dokument från webkällfiler utan att deformaterar källfilens struktur. Efter att ha hämtat filerna kan jsoup-användare omkonfigurera eller omforma hela strukturelementen eller elementkomponenterna genom att lägga till eller ändra element eller innehåll eller båda - патент кресло.

Verktyget är byggt med omfattande smidighet för att ge ett flexibelt och standardprogram för användargränssnitt inom en mängd olika webbmiljöer och applikationer. Detta ger användaren den nödvändiga åtkomsten att ändra, radera eller lägga till komponenter till deras derivat.

jsoup kan avkoda och sönderdela data i mindre beståndsdelar för enkel översättning till andra format. Inmatningsdata minas i form av en algoritmisk progression som består av en kod av instruktioner som är inbyggda i uppsamlings- eller derivatträdet. Det är byggt för att förstå och integrera HTML-komponenter så att det kan hämta filkomponenter med sådan flexibilitet beroende på kodningsstrukturen. Hur gör det här? Den kryper och skrapar hela webbsidan för åtkomst och mönster för att fånga data. Om dataavledning är möjlig kommer den att fortsätta med:

Navigera och analysera parse-trädet från sin högsta nivå genom konfigurationsstrukturen till dess lägsta nivå med tanke på varje enskild datakomponent. Detta tillvägagångssätt kallas top-down-analysmetoden .

Skrapning av data från den lägsta nivån av strukturen, analys av varje datakomponent, genom mellankompositionerna till toppen av parse- eller derivatträdet.

jsoup är en effektiv lösning som genomgår en mångfald komplexa operationer inom split sekunder på grund av sin banbrytande design. Processen innefattar vanligen en följd av tre grundläggande steg från:

1. Fragmenteringen av de extraherade tecknen och data i mindre enklare paket och analysen av dessa bitar av tecken och data för att skapa.

2. En tolkning som kan läsas och sammanställas av maskinspråket som kan sätta dataelementen i preferens och kan användas till producera

3. Elektroniska uttryck som bildar informationstyper som har den nödvändiga konfigurationen, värdet och relevansen för användaren.

jsoup är kompatibel med och kan utföra en omfattande struktur av HTML-skript, språkgränssnitt, program och dokumentstil inklusive WhatWG HTML5-krav. De kan även lösa HTML-strukturer till samma dokumentobjektmodell som webbprogramvara som används för att extrahera, navigera och presentera data och informationsresurser på World Wide Web. Jsoup har förmågan att:

  • skrapa och analysera HTML från en URL, fil eller sträng
  • extrahera data, använda DOM-traversal eller CSS-väljare
  • förbättra HTML-elementen, attributen och texten
  • radera användarinsignerat innehåll mot en säker vitlista för att förhindra XSS-attacker
  • 45) leverera en snygg HTML

Programvaran är byggd för att lösa alla typer av HTML oavsett konfiguration: från orörd och validering till ogiltig tagssoppa: jsoup skapar önskad analysstruktur.

December 7, 2017