Back to Question Center
0

Vad är webbskrapning? Semalt Expert förklarar

1 answers:

Webbskrapning är processen att extrahera data i bulk från andra webbplatser. Det är som en webbforskning och data som hittas kan sparas automatiskt i en lokal datafil. Idag kan människor spara all den samlade data på sin dator med bara ett klick av en knapp. Många företag, såväl som individer, använder denna typ av metod av olika skäl, som listor över namn eller produkter. Men de måste vara försiktiga att inte publicera eller återförsälja samma texter eftersom det inte är en legitim handling - how much does ltc insurance cost.Webbskrapningsexempel

Idag försöker många chefer att hitta ett nummer av användbara saker på internet. Genom att använda webbskrapning kan exempelvis en försäljningschef hitta några värdefulla ledningar för att uppfylla sitt jobb. Det är en mycket effektiv metod. I stället för att försöka kopiera alla data, som namnlistor och kontaktuppgifter, kan chefer och lagledare använda en webbskraprobot för att samla all den information de behöver i sin dator. De kan även samla in vissa webbadresser, som kan hjälpa dem att hitta specifik information..

Finansiella industrier och webbskrapning

Fintech Industries använder mycket webskrapningen för att hitta all nödvändig information de behöver. Genom att använda webbskrapningen försöker en finansiell institution att ha mer vinst utan risker och det enda sättet att göra det är att veta mer än de andra som försöker göra just detsamma. Ju mer data en finansinstitut samlar, desto mer lönsam kommer det att bli. Ett av de mest framgångsrika sätten för affärsmän som försöker bli lönsamma är att prenumerera på tjänster med Bloomberg, att ha tillgång till alla grundläggande uppgifter och vara bättre än sina konkurrenter. Detta är främst varför många stora företag är beroende av webbskrapning; de letar efter de bästa uppgifterna, för att göra färre misstag och kunna maximera sina vinster. Webbskrapning gör det möjligt för människor att göra undersökningar i allmänhet

Webbskrapning kan också hjälpa många andra som forskare eller institutioner som universitet och regeringar att göra sina undersökningar och samla alla nödvändiga uppgifter de behöver. Till exempel kan många forskare hitta riktigt bra information för att göra ett "starkt" fall för sina utredningar.

Hur kan folk komma igång med webbskrapning?

Att samla olika data från webbplatser kan vara en svår uppgift. Människor som bara har börjat med webben måste använda sig av en effektiv webbskrapning, som Dexi.io. Det här webbläsarbaserade verktyget ger användarna möjlighet att samla all den information de behöver i realtid, och det ger dem också möjlighet att spara sin samlade information direkt till Box.net och Google-enheten.

Webbskrapning är mycket effektivt och enkelt verktyg. Det ger människor möjlighet att extrahera all den information de behöver på nolltid.

December 7, 2017