Back to Question Center
0

Hur gör du din produkt till en av de bästa sökta på Amazon?

1 answers:

Har du någonsin undrat vad de grundläggande tre faktorer som främst påverkar din Amazon är? Det finns relevans, omvandlingsfrekvens och produktmyndighet. Denna artikel ägnas åt sätten att förbättra dessa primära rankningsfaktorer. Vi kommer att diskutera hur du kan öka produktsidans relevans, hur du höjer omvandlingsfrekvensen för dina Amazon-produkter och hur du förbättrar varumärkesautoriteten.

Sätt att göra dina produkter den bästa sökningen på Amazon

Öka produktsidans relevans

Amazon tar hand om sökarnas erfarenhet och försöker ge dem de mest relevanta sökresultaten för deras sökfrågor. Det är en av de väsentliga delarna som påverkar din listningslista på Amazon SERP. Därför måste du ägna stor vikt vid din optimering av notering, med tanke på följande aspekter:

  • Titel

Titeln är det första som Amazon-sökare kan observera på sökresultatsidan - watches replica cheap. Du har nog sett långa och oläsliga titlar på Amazon med många produktdetaljer och egenskaper. Tro det eller inte, sådana titlar rankas högre på Amazon än korta och exakta titlar. Här bör du bryr dig mer om hur Amazon kommer att acceptera din titel än dina potentiella kunder kommer att göra. Du kan fylla i din titel med så många söktermer som du kan, och ju mer desto bättre. Genom att göra så gör du titeln beskrivande och lockar både Amazon-sökrobotar och sökare.

  • Kula punkter

Detta avsnitt tjänar till att ge kunderna all information om produkten. Du bör fylla i alla beskrivande avsnitt för att svara på alla möjliga frågor som dina potentiella kunder kan fråga. Dessutom är det rimligt att lägga till dina riktade sökord där.

  • Beskrivning

Produktbeskrivningen är en så kallad förlängning av den tidigare nämnda funktionen. En väl optimerad beskrivning är din biljett till TOP of Amazon sökresultat.

  • Märke och tillverkare

As En regel brukar brukar klicka på sökresultat för varumärken oftare än på enskilda återförsäljare förslag. Dessutom bör du komma ihåg att vissa användare söker efter specifika märkesprodukter av tillverkarens nummer. För att undvika att du förlorar din potentiella kund måste du lägga till det här Nummer till din produkttitel.

  • Specifikationer

Specifikationer är en annan viktig Amazon-rubrik. Det skiljer sig från produktfunktionerna. Här bör du inkludera teknisk och fysisk information om dina saker , fi, storlek, vikt, färg, produktionsdatum, tekniska specifikationer etc.

  • Kategorier och underkategorier

Amazonas sökresultat presenteras enligt kategorin. Det är därför du behöver lägga till din produkt i relevanta kategorier och underkategorier. Det kommer att öka dina chanser att vara synliga för dina potentiella kunder och öka din försäljning.

  • Sökterm

Amazon tillhandahåller online-handlare med minst fem sökordsfält. Du måste dra nytta av var och en av dem, intressera dina relevantaste och riktade söktermer. Du måste dock undvika följande fel - upprepa ord, synonymer eller alternativa stavningar.

December 7, 2017