Back to Question Center
0

Hur dominerar Amazon sökresultat?

1 answers:

Att dominera Amazonas sökresultat är en av de största drömmarna av online-återförsäljare. Första sidan rankningen kan avgöra om vi slår på att sälja 30+ artiklar per dag eller 1 till 5 artiklar per dag. Det finns många andra anledningar till varför det är viktigt att dominera Amazon-sökresultat - wholesale bar tools. De inkluderar försäljningsstöd, Amazon-köpboxvinst, förbättring av varumärkeskännedom och så vidare.

För att dominera sidan med Amazonas sökresultat måste du överträffa dina konkurrenter och skapa en positiv varumärkesbild. Du behöver veta några gyllene regler och knepiga optimeringstekniker för att vara på topp. Dessutom bör du alltid fråga dig själv "Vad vill Amazon och varför?" Och behåll dina kunders behov och önskemål. Försök inte att spela det här systemet eftersom du kommer att hamna med förlorade placeringar.

I den här artikeln kommer vi att diskutera endast legitima sätt hur du trycker på dina Amazon-produkter upp till toppen av ett sökresultat. Så, låt oss fortsätta.

  • Sälj endast kvalitetsprodukter

Den enklaste hemligheten hos Amazon framgångsrik butiken är att den bara säljer värdefulla saker och ger verkligt värde till sina kunder. Med tanke på kundens behov och ge dem den bästa upplevelsen är en gyllene regel av Amazonas bästsäljare. Det är därför du måste se till att de produkter du säljer eller planerar att sälja är av hög kvalitet. Amazon-sökare bör förses med den bästa kundupplevelsen som den mest kritiska algoritmen för att filtrera ut de bästa produkterna till de bästa priserna. Varje år tjänar Amazon miljoner dollar från kundernas inköp på denna globala handelsplattform. Det är därför kunderna kontrollerar Amazonas marknadsregler för e-handel. Så, om du säljer något av låg kvalitet, är Amazonas främsta syfte att ta bort dina produkter från SERP. Och äntligen borde du vara medveten om att om du säljer lågkvalitativa saker kommer inga andra rankningsfaktorer att fungera för dig.

  • Mer försäljning

Mer försäljning betyder högre rang på Amazonas sökresultatsida. Enligt Amazon-rankningsalgoritmen ska alla produkter med hög volym av försäljningen placeras på topp eftersom de sannolikt kommer att ge mer intäkter till Amazon. Amazon Sales Rank fungerar som den primära hälsoindikatorn och spelar samma roll som en PageRank i Google. Det är dock värt att nämna att försäljningsrankningen inte alltid korrelerar med sökord som används i sökningar. Det håller bara försäljningsvolymen för en produktkategori.

Du bör förstå att öka försäljningen är en tankegång, men inte målen för din Amazon-verksamhet. Som en potentiell kund borde du tänka på lång sikt här och leta efter möjligheterna att få riktad trafik från externa källor som Google, Bing och sociala nätverk samt andra e-handelsplattformar. Det hjälper dig att ranka högre än dina topprankade nischkonkurrenter.

December 7, 2017