Back to Question Center
0

Kan du visa mig hur du lyckades köra trafik till din Amazon-lista?

1 answers:

Om du fortfarande undrar och vill förstå hur man kör trafik till din Amazon-lista, så är du förmodligen redan inställd på framgång. Och låt oss möta det på en gång - ditt yttersta mål är att rangordna för huvudmålet nyckelordet (eller långsiktig nyckelfras) som den bästa organiska produkten som erbjuds till försäljning. Faktum är att det inte finns något annat sätt att driva trafik till din Amazon-lista, om du inte lyckas genomgå en ganska välformad process för sökordets forskning - android smart tv. Enkelt sagt bör du placera din produktlista och optimera den för de rätta nyckelorden som ofta används av de verkliga shopparna så att dina kommer att matcha och därmed vara av högsta efterfrågan också.


Och det finns många verktyg för att hjälpa dig med det. Men jag hittade personligen några av de bästa lösningarna. Nedan kommer jag att dela med dig av min tidigare erfarenhet för att du säkert vet hur man kör trafik till din Amazon-lista - med följande korta och enkla guide. Dessutom behöver du inte betala en öre, bara för att jag ägnas åt de bra gamla programvaruverktyg som tillhandahålls av världens sökjätte som standard. Allvarligt. Jag menar att jag idag visar dig det gamla sökordsverktyget, som hade slutförts för ungefär fem år sedan för att se ut som vi känner till det idag.

Starta grundforskning med huvudmålen Nyckelord

Så här kör du trafik till din Amazon-produktlista - Jag rekommenderar att du startar en kickstart bara med hjälp av Google Keyword Planner-verktyget. Det första steget på vägen för att slutföra uppgiften är en no-brainer - allt du behöver är att skriva in nyckelordet i sökfältet för att visa en lista med topprelaterade sökord. Glöm inte att du ska söka efter nyckelordsidéerna (inte annonsgruppsidéer!).

Här är de viktigaste uppgifterna för dig att ge det ännu mer exakt uppmärksamhet:

  • Nyckelord Av Relevans - står för den huvudlistan av topprelaterade nyckelord började i första hand från Google Keyword Planner Tool. Det är allt.

  • Genomsnittlig månadsvisa volym - självklart är den faktiska volymen på Amazon inte utvetydigt detsamma du är mest sannolikt att visas med denna Googles onlinehjälpare. Ändå är det antagna relativa talet definitivt tillräckligt bra för att du ska känna hur man kör trafik till din Amazon-lista genom att prioritera rätt nyckelord.
  • Förslag på bud i väntan på tävling - glöm inte att hoppa över det här avsnittet om du är ny här. Men om du redan har kört en webbplats kommer du säkert veta att dessa kolumner avsedda för AdWords-kampanjskapande faktiskt inte har något att göra med dina produktförteckningar på Amazon. Men med tanke på att du inte är en rookie här, kan det här avsnittet bli en avgörande fördel för dig. Jag menar att det måste finnas en säkert värdefull data, förstås, om du är villig att köra särskilt betald trafik till dina sidor.
December 7, 2017