Back to Question Center
0

Kan du berätta för mig hur man köper bakåtlänkar till min nya hemsida?

1 answers:

Innan du visar hur du köper bakåtlänkar till din nya hemsida, låt oss börja med en liten takeaway. Vad är det verkliga värdet av en kvalitet bakåtlänk för SEO? Jag menar att så länge som länks popularitet används av Googles sökmotor för att rangordna webbplatser och bloggar, har kvalitet bakåtlänkar för SEO blivit en välhandlad vara. Men senast har världens största sökmotor tvingat alla länksäljare att gå under jord. Varför? Bara för att nu köpa länkar för att förbättra sökplaceringarna på din webbplats eller blogg är inte mer erkänd att de överensstämmer med Googles riktlinjer för webbansvariga. På det sättet, låt mig visa dig några kalla nummer jag har efter att ha nått ut på någonting om 250 bloggar och online-nätverk som handlar om betalt länkbyggnad - 30 bar stool outdoor chairs. Så, innan du tänker på hur man köper bakåtlänkar, rekommenderas du att överväga åtminstone följande. Här är en kort lista över mina resultat:

  • Kvalitet bakåtlänkar med högsta PageRank från PR1-2 webbplatser och bloggar säljs vanligen för $ 30 till cirka $ 120 per månad. Om du gör det är det troligt att du får länkar från sidofält och sidfot. Men saken är att den här typen av bakåtlänkar nu ofta känns igen av Google som ett definitivt manipulerande system för länkbyggnad, och därför söker man ibland för en svår rankningsstraff.
  • De vanligaste affärsindustrierna och konkurrensutsatta nischer som PBNs (privata bloggnätverk) säljer länkar till är följande: Resa, Fitness, Mode, Finans och Marknadsföring. Du är mest sannolikt att köpa inbakad ankare text backlinks av ditt val där ute. Och det finns ingen exakt kostnadsberäkning, som prissättning, är det alltid beroende av länkkällans statistik.
  • Här är hur jag blev beredd att köpa backlänkar till min hemsida - bara kolla på mina totala summor som tagits emot från alla 250 bloggar och online-nätverk som begärts. Nästan 50 av dem kom överens om att de hade kvalitet bakåtlänkar till salu. 20 insisterade på att de inte hade några betalda bakåtlänkar och inte hade att göra med denna typ av tjänst alls. Och resten av dem var kvar utan något reellt svar.
  • Äntligen hade nästan hälften av de 50 webbplatser och bloggar som bekräftade att de hade SEO-backlänkar till försäljning enats om att ha en riktig affär med mig.

Tja, som du kan se - själva frågan om hur man köper bakåtlänkar är faktiskt ur frågan. Jag menar att det är en no-brainer att du enkelt kan köpa backlinks för din nya hemsida, givetvis med tanke på att du erkänner alla potentiella risker att landa själv en rangordning för det. Så, om du fortfarande vill spela, här är hur man köper bakåtlänkar så säkert som möjligt. Tänk på följande system först och främst:

  • Guest Blogging - Få gästinlägg eller artiklar med några andra bloggare är förmodligen det säkraste sättet att köpa länkar till den nya hemsidan eller bloggen.
  • Sponsrade kommentarer - Lika som gästbloggar, lösa några sponsrade kommentarer med branschrelaterade eller nischspecifika webbplatser eller bloggägare (admin) kan också ge dig en kvalitetslänk i gengäld.
  • Produktrecensioner - självförklarande, eftersom den enda utmaningen för dig att träffas där borta är att identifiera rätt tredjepartsresurs som är rent relevant för din nisch eller ämnesdiskussion.
December 7, 2017