Back to Question Center
0

Vilka är de viktigaste särdrag i SEO på Amazon för att vara känd av varje säljare?

1 answers:

Här är några grundläggande tips och taktik i SEO för Amazon att bli en oskiljaktig del av dina perfekt smidda produktförteckningar. Du kan använda dem för att förbättra din nuvarande ranking på världens populäraste online marknadsplats. Men innan vi börjar, låt oss möta det - i allmänhet är SEO för Amazon i vissa fall väldigt lika med de vanligaste sätten att använda konventionell sökmotoroptimering. Samtidigt finns det dock vissa särdrag som finns där borta, vilket kan vara ganska motsatt när det gäller e-handel och drop-shipping webbutiker. Fortsätt läsa för att förstå hur varje produkt tilldelas en viss sökrankningsposition på Amazon, och hur du får ut det mesta av dina konverteringar, samt de viktigaste faktorerna för relevans och det bästa sättet att hålla dina produkter i lager - och Resten av saker du borde veta för att landas på sidan en av SERP: erna.

Mycket grundläggande om SEO för Amazon avslöjade

Nivå 1: Förstå Amazons SERP

Sökmotorns resultatsidor på Amazon baseras på följande komponenter:

  • Listvy (15 produktresultat som vanligtvis täcker alla avdelningar) - evic vt starter kit.
  • Gallerivisning (24 resultat visas per varje sida efter kategorispecifik eller avdelningsrelaterad sökförfrågan).
  • Filterfält (är delmängder av den inledningsvis sökta produktförfrågan, vanligtvis placerad på vänster sida av sidofältet).
  • Sponsrade annonser (ses längst ner i SERPs, PPC optimerad och rik på de viktigaste sökorden - ungefär som detsamma med Googles AdWords som hittades bland de ursprungliga sökresultaten).

Tier Two: Förstå Amazonas sökfråga

För att få den fullständiga bilden av SEO för Amazon måste du notera de viktigaste sökfrågorna vadslagning på..Förutom att du redan är bekant med processen att bygga specifika webbadresser som används av Google, måste följande parametrar vara nästan självklarande för dig:

  • Field-Keywords är relaterade till sökord fyllda av sökarna och placerade av Amazon i de slutliga webbadresserna med relaterade resultat.
  • Kod är den andra viktiga frågeparametern, som faktiskt står för en viss Amazons kategori-ID (annars, ett numeriskt nummer relaterat till den produktkategorin).
  • Field-BrandTextBin är varumärkesavsnittet, vilket kan vara ganska användbart för återförsäljare, särskilt när det gäller att mäta olika produkter inom samma varumärke. Tier Three: Performance och Relevance-Based Factors

    Alla rankningsfaktorer på Amazon kan delas upp i två huvudkategorier - Prestationsbaserade faktorer (ranking signaler till Amazon baserat på det potentiella monetära värdet av varje produkt rankad där borta) och Relevans-baserade faktorer (står för produktens relevanskvalitet utvärderad vid användarsökningsförfrågan). 1. Huvudfaktorerna för prestationer är huvudsakligen relaterade till produktrankningspotentialen, som drivs direkt med sina framgångsrika inköpsavtal (omräkningskurs i stor skala, enhetssession och köp box procent, visuell optimering, trafik statistik, samt produkt prissättning själv). De viktigaste faktorerna i relevans täcker de viktigaste aspekterna av sökfrågans relevans - och de är mycket enklare för optimering (produktlista titel och beskrivningsrelaterad långsiktig nyckelfraser relaterade till beskrivningen i sig, såväl som produktmärke, dess beskrivning, storlek eller dimensioner, kvantitet och punktpunkter - varje sektion rikt med relevanta sökord).

December 7, 2017