Back to Question Center
0

Kan du berätta för mig hur man rankar högre på Amazon?

1 answers:

Låt oss möta det - över 50% av alla online-produktsökningar kommer ursprungligen med Amazon. Med tanke på att det redan har blivit en fast referenspunkt för lejonens andel av online-shoppare är frågan hur man rankar högre på Amazon nu en helt het fråga. Och det gör ännu större mening än vad du kan tänka, helt enkelt för att de flesta av oss brukar besöka Amazon innan något annat, åtminstone när vi behöver kolla priser för en viss produkt innan vi besöker en fysisk butik. Så, frågan är hur man rankar högre på Amazon och få ut det mesta av dina produktförteckningar - ray ban wayfair rosa prezzo. Och det kortaste svaret antyder att du använder de grundläggande SEO-taktiker som utvecklats speciellt för att visa upp en produktlista på Amazon som verkligen säljer. Jag hoppas att den här korta guiden kommer att hjälpa dig att överleva under alltför skarp konkurrens härrörande över den största online-detaljhandeln i världen. I slutändan, att bli den ledande säljaren i din nisch, kör alltid ett steg före dina närmaste marknadsmotståndare.

Allt om Amazons SERP

Att veta alla ins och outs av SERPs på Amazon kan vara väldigt användbar för att förbättra din produktlista exponering i online-sökning där borta. Faktum är att Amazon använder två huvudformat för att visa sina produktresultat sidor - antingen med listvisningen eller visa dem genom ett galleri. Samtidigt finns det dock några andra positioner som visas på Amazons SERP, som alla har sina egna organiska sökresultat samt vissa typer av annonser.

  • Listvy - har 15 produktresultat relaterade till alla avdelningar.
  • Galleri VIew - levererar varje sida med 24 produktresultat som visas vid begäran om specifika avdelningar eller anpassade kategorier.
  • Filterfält - visas till vänster på webbsidan (annars, sidofältfilter). Det betyder att varje del och till och med den mest punktliga detaljerna i din produktlista på Amazon ska bli allt viktigare för din optimeringsinsats.
  • Sponsrad lista - visar sponsrade erbjudanden som visas i SERPs nedre fält. Vanligtvis är sponsrade produktförteckningar optimerade betala per klick. Därför tenderar de att ha en ordentlig sökordsställning (precis som med Googles lista över sökresultaten visar ibland ytterligare information baserat på AdWords-annonser).

Sök Query-Based Ranking Faktorer på Amazon

Huvudfrågningsegenskaperna är nyckeln till att förstå hur man rankar högre på Amazon. Det betyder att med en gedigen kunskap om följande Amazons sökfunktioner kan du enkelt få dina produkter att visas precis framför målgruppen, med många potentiella köpare att utvecklas till de riktiga. Här är tre huvudelement värda att undersöka för dig att få en fullständig bild av Amazon SEO. Amazonas Query-Based Ranking Factors

  • Fält Nyckelord - är sökorden fyllda i sökfältet av användaren som ska placeras av Amazon i SERPs URL på förfrågan.
  • Node - är känd för den näst viktigaste frågarfaktorn, som står för ett visst nummer (annars relevant ID), som är direkt relaterat till produktkategorier på Amazon.
  • Field Brand - står för ett varumärkesfält som kan vara mycket användbart för att utvärdera och mäta din produkt mot närmaste konkurrenter som erbjuder samma varumärke.

December 7, 2017