Back to Question Center
0

Hur blir man en av de främsta söksäljare på Amazon?

1 answers:

Förmodligen ingen diskussion om hur man blir en av de främsta söksäljare på Amazon skulle vara meningslös utan den viktigaste delen av e-handelssucces som kallas automation. Nedan kommer jag snabbt att köra igenom tre kraftfulla sätt att automatisera på Amazon - med produktsökningsforskning och produktreplikering som behövs för att se dig själv bland de mest populära sökande säljare på Amazon. Frågan om rätt nyckelord och hur man hittar dem är förmodligen den mest refererade frågan för nybörjare på Amazon, särskilt de som har nyligen överförd från den ursprungliga SEO för Google-sökning. Och med tanke på att det inte finns något standardverktyg för sökordsforskning på Amazon, är det korta svaret att du kan utföra det manuellt med följande punkter:

  • Använd Google Keyword Planner för att identifiera ett populärt root-nyckelord - why share your data to gain adaptive intelligence.
  • Sätt det här sökordet i produktsökningsfältet på Amazon.
  • Se sökförslag för att satsa en stor bild av din individuella situation.

Som du kanske redan har gissat skulle det vara en väldigt stor uppgift, att göra det manuellt, även för ett enda nyckelord eller långsiktig fras som används av toppsökande säljare på Amazon. Så vad kan man göra med det? Med tanke på automation kan jag rekommendera att använda ett av följande sökverktyg för forskning på väg till att bli en framgångsrik säljare där borta:

  • KTD Amazon Keyword Tool - är ett gratis verktyg som kan hjälpa dig även med långsiktig sökordsförslag. Det fungerar helt enkelt genom att du automatiskt krypterar frågor som visas på Amazon-sökrutan för alla nisch- och produktrelaterade sökord du letar efter.
  • Merchant Keywords - är ett annat premiumalternativ för att hjälpa dig med sökordet forskning på Amazon. Saken är att det här verktyget drar samman alla data, inte bara från Amazon, utan använder systemet som också drar data från de stora sökmotorerna (som Google själv, Yahoo och Bing). På så sätt använder Merchant Keywords algoritmen för att kombinera matchande sökfrågor på Amazon och ge dig de mest troliga trafikuppskattningarna.

Produktutbyte

Jag tror att alla som lyckats vinna Köpförpackningen på Amazon åtminstone ett par gånger redan har börjat springa in det här problemet. Jag menar att någon nära konkurrent alltid kan använda exakt samma taktik för att överträffa dina listor och ses bland de främsta sökhandlarna på Amazon Buy Box - bara underköra dig med en liten mängd för att bli rankad framför dig. Och här är när produktreparationsverktyg kommer till spel. Jag rekommenderar personligen att försöka Repricer Express före någonting annat. Det här verktyget har ett mycket enkelt gränssnitt, som är bland de mest responsiva och stora volymerna som finns tillgängliga på marknaden för tillfället. Hur det fungerar? Sätt det enkelt, det här verktyget är ett måste om du har flera produktförteckningar eller för många produkter som säljs på Amazon. Faktum är att det inte finns något annat sätt att stanna på toppen av en verklig cutthroat-tävling på Amazon utan en välpresterande repeteringsprogramvara. Vad mer - den här lösningen har alltid varit bland mina bästa förslag, främst för att den har en fast månadsränta utan några irriterande avgifter baserade på provision.

December 7, 2017