Back to Question Center
0

Kan jag snabbt ta tag i några Amazon-produkt nyckelord som verkligen fungerar?

1 answers:

Här är en lista över fyra huvudverktyg för Amazon-produktsökord som verkligen fungerar. Nedan kommer jag att visa dig AMZ Tracker, Keyword Inspector, Scope och Unicorn Smasher. Jag har testat var och en av dem, så jag vågar säga att de är alla använda beprövade - модульная система магдалина.

AMZ Tracker

Amz Tracker är förmodligen det bästa verktyget för att spåra och upptäcka de mest effektiva Amazon-produkt nyckelord. Det här verktyget skulle vara mycket användbart för både nybörjare och professionella handlare har arbetat där borta för ett par år redan. Det betyder att man med hjälp av AMZ Tracker kan inte bara spåra huvudtangenterna som används av köparna där borta, men du kan också se vad exakt och i vilken mängd dina närmaste konkurrenter säljer. Vad mer - det här verktyget går långt bortom Amazon-produkts nyckelord, liksom med den inbyggda funktionen On-Side Analyzer, får du alltid plats för att förbättra dina produktförteckningar. I slutändan, att visas på toppen av relevanta sökningar på Amazon.

Nyckelordinspektör

Nyckelordinspektören är inte bara ett enda verktyg för att arbeta med Amazon-produkts nyckelord. Faktum är att det är en komplett serie av olika sökordsforskningsverktyg, såsom Reverse ASIN Keyword Tool (sökordsförslag som en viss ASIN-rankning gäller), Keyword Trends Tool (köparens sökord, toppköpt produkt och relaterade sökförslag), Indexation Tester (quick -testförfarande för att du ska se till att dina produktförteckningar ses väl av målgruppens målgrupp), Amazon Suggestions Tool (sök efter de mest lovande långsiktig sökord och sökfraser som rekommenderas bara för dig) och Amazon Search Terms Optimizer Tool (för att förbättra din produktlista exponering i online-sökning).

Omfattning

Omfattning är ett annat bra verktyg för att hjälpa dig att undersöka Amazon-produkts nyckelord. Bland de starkaste sidorna är det här verktyget mycket användbart för att upptäcka högpresterande sökord som dina närmaste marknadsmotståndare rankar för. Dessutom kan Scope hjälpa dig att upptäcka några lovande sökord som för närvarande blir populära och föreslogs för dig också. Äntligen är det här verktyget också bra när det gäller PPC-kampanjoptimering och söker efter mycket lönsamma marginaler inom en begränsad konkurrens. Och kom ihåg att det här verktyget kan vara lika användbart för att göra saker enklare och definitivt säkrare. Med sin riskhanteringsfunktion kan Scope visa uppskattad månadsinkomst, försäljningshastighet och nettovinst som rimligen förväntas efter FBA (Uppfyllning av Amazon ) kostnader.

Unicorn Smasher Unicorn Smasher är ett riktigt galet namn för spårningsverktyg för att arbeta med Amazon-produktsökord, men det är fortfarande ett perfekt passande verktyg för att börja dominera där borta. Tagen i allmänhet kan det här allroundverktyget hjälpa dig med omfattande dataanalys på priser, bestseller rankings, försäljningsestimat, kundrecensioner, enkel hantering samt de senaste intäkterna. Använd Unicorn Smasher att glömma det slumpmässiga gissningen du har blivit tvungen att göra en gång för alla.

December 7, 2017