Back to Question Center
0

Mest användbara skrapverktyg för utvecklare - Kort översikt Från Semalt

1 answers:

Webbkrypning används ofta i olika områden idag. Det är en komplicerad process och kräver mycket tid och ansträngningar. Men olika verktyg för webbsökningsverktyg kan förenkla och automatisera hela krypningsprocessen, vilket gör data lättåtkomliga och organiserade - white floppy hat races. Låt oss kolla in listan över mest kraftfulla och användbara webbrobotverktyg hittills. Alla verktyg som beskrivs nedan är ganska användbara för utvecklare och programmerare.

1. Skraphuvud:

Skraphuvudet är ett molnbaserat datautvinnings- och webbkrypningsverktyg. Det hjälper hundratals till tusentals utvecklare att hämta den värdefulla informationen utan problem. Detta program använder Crawlera, vilket är en smart och fantastisk proxy rotator. Den stöder omvandling av bot-motåtgärden och krypterar de botskyddade webbplatserna inom några sekunder. Dessutom kan du indexera din webbplats från olika IP-adresser och olika platser utan behov av proxyhantering. Tack och lov kommer detta verktyg med ett omfattande HTTP API-alternativ för att få sakerna gjort direkt.

2. Dexi.io: ​​

Som webbläsarbaserad webbrobot låter Dexi.io dig skrapa och extrahera båda enkla och avancerade webbplatser. Det ger tre huvudalternativ: Extractor, Crawler och Pipes. Dexi.io är en av de bästa och fantastiska webbskrapning eller webbkrypningsprogram för utvecklare..Du kan antingen spara den extraherade data till din egen maskin / hårddisk eller få den värd på Dexi.ios server i två till tre veckor innan den blir arkiverad.

3. Webhose.io:

Webhose.io gör det möjligt för utvecklare och webmasters att få realtidsdata och krypterar nästan alla typer av innehåll, inklusive videor, bilder , och text. Du kan ytterligare extrahera filer och använda det stora utbudet av källor som JSON, RSS och XML för att få dina filer sparade utan problem. Dessutom hjälper det här verktyget åtkomst till historiska data från dess arkivsektion, vilket innebär att du inte kommer att förlora någonting för de närmaste månaderna. Den stöder mer än 80 språk.

4. Import. Io:

Utvecklare kan skapa privata dataset eller importera data från specifika webbsidor till CSV med Import.io. Det är en av de bästa och mest användbara webbkrypning eller datautvinning verktyg. Det kan extrahera 100 + sidor inom några sekunder och är känt för sitt flexibla och kraftfulla API, som kan styra Import.io programmatiskt och låter dig komma åt de välorganiserade data. För en bättre användarupplevelse erbjuder programmet gratis program för Mac OS X, Linux och Windows och låter dig ladda ner data både i text- och bildformat.

5. 80legs:

Om du är en professionell utvecklare och aktivt söker efter ett kraftfullt webcrawlingprogram, måste du prova 80legs. Det är ett användbart verktyg som hämtar enorma mängder data och ger oss högpresterande webbkrypningsmaterial på nolltid. Dessutom arbetar 80legs snabbt och kan krypa flera webbplatser eller bloggar om några sekunder. Detta låter dig hämta hela eller partiella uppgifter om nyheter och sociala medier, RSS och Atom-flöde och privata resebloggar. Det kan också spara dina välorganiserade och välstrukturerad data i JSON-filer eller Google Dokument.

December 7, 2017