Back to Question Center
0

Kraftfulla extraheringsprogram för ditt företag enligt Semalt

1 answers:

Om du behöver använda data för ditt företag, forskning eller arbete, Det finns inget värre än att vänta på att sidor ska laddas i Netscape Navigator eller Internet Explorer. Medan du surfar på internet kan du få problem med en långsam anslutning och kan förlora det mesta du behöver. Om du tittar på en tung webbplats eller blogg med tusentals sidor, måste du klicka på musen många gånger för att få de sidorna öppnas ordentligt - σαμπουαν για λιπαρα μαλλια. Tack och lov, speciella webbutdragsprogram gör det enkelt för dig att ladda dina favoritwebbplatser utan problem. En webbutdragare är egentligen ett särskilt program som hjälper forskare, journalister, studenter, affärsmän och marknadsförare att extrahera data bekvämt och visa olika webbsidor med hög hastighet. Några av de mest pålitliga verktygen har beskrivits här.

1. SurfOffline:

SurfOffline är en av de bästa och mest kända webbutrustningarna på internet. Med det här verktyget kan du bestämma hur många element du vill ladda ner, och det finns ingen gräns för antalet sidor som ska extraheras. Du behöver inte heller en FTP på din webbplats för att ladda ner data. Detta verktyg är kompatibelt med Windows, Vista, XP och andra liknande operativsystem.

2. Webbsida eXtractor:

Det är ett av de coolaste och mest kända webutvinningsprogrammen. Webbsida eXtractor är bra för både programmerare och icke-programmörer och gör din online-forskning enkelt och snabbt. Du kan ladda ner hela webbplatsen eller delar av den med det här kraftfulla verktyget..Det är känt för sitt användarvänliga gränssnitt och kontrollpanel som hjälper dig att strukturera och organisera data på ett bättre sätt. Webbplatsen eXtractor är kompatibel med alla Windows-versioner och iPhone-enheter.

3. SiteSucker:

Sitesucker är främst ett Mac-program som hjälper till att ladda ner webbplats och ger ändringar i din internetanslutning. Det kan enkelt kopiera önskade sidor, bilder, stilark och PDF-filer på hårddisken för offlineanvändning. Du behöver bara ange webbadressen i SiteSucker-gränssnittet, och den laddar automatiskt ner önskade data. Detta program kräver Mac OS X 10.11 och kan hämtas från webbplatsen SiteSucker.

4. Grab-a-Site:

Grab-a-Site är ett av de mest kraftfulla och omfattande webbutvinningsverktygen s. Det fungerar både offline och online och kan skapa kopior av en webbplats flera gånger, tillsammans med dess stödjande filer som grafik, sidor, ljudfiler och videor. Det här verktyget kan också ta tag i filer från olika platser samtidigt, vilket sparar mycket tid och energi. Den är kompatibel med dina ASP-, PHP-, Cold Fusion- och JR-språk och kan göra dem till den statiska HTML-filen. Detta gratisprogram fungerar på Windows 7, Vista, XP, Windows Me och Win98.

5. WebWhacker 5:

Blue Squirrels senaste webbläsare heter WebWhacker 5. Det kan kopiera en hel webbplats till hårddisken för offlineanvändare och fungerar som träning plats för handledare och studenter. Det är enkelt att konfigurera och regelbundet övervakar dina data för kvalitet, organiserar och uppdaterar det enligt dina önskemål. Dessutom kan WebWhacker duplicera katalogstrukturerna på din webbplats och är kompatibel med Vista, XP och Windows 7.

December 7, 2017