Back to Question Center
0

Semalt: WordPress-plugin för din webbplats - Bästa råd

1 answers:

WordPress-teman gör det möjligt för användare att bygga en mängd fantastiska webbplatser. Emellertid gör designprocessen att välja det perfekta temat mycket svårt. Lyckligtvis är det nu möjligt att bryta biblioteket ner i logiska kategorier av gratis- eller premium- och enstaka eller mångsidiga teman - vps with windows 7.

Oliver King, en av de mest erfarna experterna från Semalt , ger i artikeln en användbar beskrivning i detta avseende för att du ska överväga.

Skillnader mellan gratis och premium WordPress-teman

WordPress hjälper till att lägga grunden för din webbplats. Ett utmärkt WordPress-tema gör det lättare att anpassa din webbplats till din smak. Välj bara den som passar din design. Det kräver att du först förstår vilka alternativ som finns tillgängliga.

För-och nackdelarna med gratis WordPress-teman

Gratis WordPress-teman är idealiska för de användare som inte har en budget men söker webblösningar. Gratis teman genererar ingen vinst för utvecklare per definition. Utvecklare kan således inte i frihet, i vissa fall, erbjuda dedikerat stöd eller regelbundna uppdateringar för sina användare. Resultatet är att det lämnar webbplatsen sårbar för säkerhetsrisker.

Det finns många gratis teman som användarna kan använda för sina webbplatser. Även om de inte är till salu, kom ihåg "köparen var försiktig" och håll försiktiga med vilka teman du bygger din webbplats på.

Fördelar och nackdelar med Premium WordPress-teman

Fördelen som premiumteman har över gratis är att de kommer med dedikerat stöd. De lägger en engångsavgift vid inköp, men det kan ändras beroende på antal platser som användaren vill installera dem på. Premium teman får regelbundna uppdateringar och är säkrare. De blir ibland uppblåsta eftersom det alltid har bråttom att släppa fler funktioner, trots att de inte gynnar alla användare.

Skillnader mellan enkla och multipurpose WordPress-teman

Välja mellan ett gratis och premium WordPress-tema är bara ett steg mot att minska till ditt hem. Därefter måste du bestämma om din webbplats kommer att kräva ett enda syfte eller en mångsidig. 10)

Fördelar och nackdelar med enstaka WordPress-teman

Teman med ett ändamål riktar sig till en specifik delmängd av en webbplats. Det kan till exempel vara en typ av webbplats som en blogg eller en viss bransch. De gagnar användarna genom att de tillhandahåller en "skräddarsydd" slutprodukt och är ofta billigare än de mångsidiga teman. Med sina begränsningar på användningen kan du förvänta dig högre kvalitet.

Temanbegränsningarna stöder inte heller platsflexibilitet. Det betyder att om du på något sätt i framtiden känner dig som att utveckla din webbplats, så kanske du måste leta efter något nytt eftersom det enskilda ändamålet inte kommer att göra det nödvändigt.

Fördelar och nackdelar med Multipurpose WordPress-teman

Ett mångsidigt tema är ett enda tema med många olika verktyg och funktioner för att maximera deras marknadsandelar. Dessa teman har ett omfattande utbud av förbyggda layouter och demo och en mängd funktioner och buntade WordPress-plugins. Kombinationen gör det möjligt att bygga någon webbplats till vilken som helst önskad standard. De enda undantagen är de webbplatser med högt funktionalitetskrav. Om du väljer ett högkvalitativt mångsidigt tema kanske du aldrig behöver köpa ett annat tema i framtiden. Multipurpose teman är mer benägna att uppblåsa och är inte den bästa kostnaden för att tillgodose specialiserade behov.

Kriterier för att välja rätt tema

1. Budget: Välj ett gratis tema om du inte har några pengar att spendera. Annars kan utgifterna på kvalitet i hög grad gynna dig i framtiden.

2. Vad bygger du på? Välj ett tema med ett ändamål om du vet vilken typ av webbplats du vill utveckla, är säker på de funktioner som krävs, och säker på att dessa behov inte är inställda att ändra när som helst snart. Om du letar efter oöverträffad funktionalitet och flexibilitet, är mångsidigt tema ditt bästa spel.

Några av de platser som du kan starta din sökning efter teman är WordPress.org och ThemeForest. Gratis teman är exklusiva till WordPress.org, men du kan också besöka ThemeIsle, HeroThemes eller Nimbus Themes för en extra premium temasökning.

Slutsats

Trots problemet med ett överflöd av WordPress-teman kommer det att välja rätt för dig som passar din budget och vad som passar din webbplats behöver.

November 29, 2017