Back to Question Center
0

Webbplatsskrapverktyg för att extrahera alla länkar från en sida - Semaltråd

1 answers:

Utdragning av länkar från webbsidorna har alltid varit svårt. Du måste kopiera de önskade länkarna en efter en, och det är ganska monotont och tröttsamt. Det finns dock några webbaserade program för att extrahera alla länkar från dina önskade webbplatser och bloggar utan några problem. Det bästa är att dessa program kan integreras med din IE, Firefox, Chrome och Safari webbläsare - comprar dofollow backlinks.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor är en populär webbaserad programvara och en Firefox-förlängning. Det hjälper dig att ladda ner dina data direkt på din maskin. När det är installerat och aktiverat, kommer det här programmet att göra skrapningsprocessen enklare och snabbare. Att extrahera data från nyheter, reseportaler och börser var aldrig så lätt. Med denna programvara kan du utföra många uppgifter utan problem. Det tillåter endast fem förfrågningar per timme och verktyget är känt att fungera smidigt. Några av de främsta alternativen är Titel och ankare textknapp och Google Page-Rank-alternativ.

2. Link Extractor:

Det är ett annat webbaserat verktyg som extraherar alla länkar från dina önskade webbsidor. Link Extractor är ett utmärkt alternativ till Web Scraper and Outwit som endast är tillgängliga för Google Chrome-användare. Däremot kan det här programmet fungera snyggt på alla webbläsare och skrapar flera sidor samtidigt. Den är mest känd för sin dynamiska datautvinningsegenskaper och kapacitet och hanterar sidor med Ajax- och Javascript-koder..Den visar de extraherade data i form av praktiska tabeller och listor.

3. FireLink Report:

Det är inte bara Firefox-tillägg, utan också ett utmärkt webbaserat program. Det extraherar länkar och skrapar dina data från nyhetssajter, RSS-flöden, bloggar och sociala medier profiler utan problem. Det ger alternativ att filtrera data baserat på dess egenskaper och dina krav. FireLink Report fungerar genom att skanna länkarna och uppdatera dataset.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor är också känd för sin länkutvinning och skrapningsegenskaper. Det är ett av de enklaste och bästa programmen för att extrahera alla länkar från en webbsida. Den visuella instrumentpanelen gör din extraheringsprocess enklare och bekvämare. Oavsett om du vill skrapa data från enkla länkar eller utföra de komplicerade datainhämtningsprojekten, kommer det här programmet att göra allt för dig utan problem.

5. SEOquake Link Extractor:

SEOquake Link Extractor är en annan webbaserad applikation. Det behöver inte hämtas, och du kan dra nytta av det online. Det hjälper dig att extrahera alla länkar från en viss webbsida och kryper och hämtar realtidsdata. Det här visar de många länkarna i form av Googles webbsidor och bokmärkta sidor.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Här är en annan underbar och enastående webbaserad länkutdragare. Denna gratis webbskrapningsprogramvara stöder både komplicerade och enkla data på webbplatser som använder javascript, cookies, omdirigeringar och AJAX. Den är utrustad med maskininlärningstekniken, kan läsa och omvandla data från ett format till ett annat. Du kan genomföra upp till fem krypprojekt med hjälp av denna länkutdragare. Det sorterar både interna och externa länkar och erbjuder många filtreringsalternativ.

December 7, 2017