Back to Question Center
0

Semalt Föreslår bästa gratis webbskrapningsverktyg för att extrahera online-data

1 answers:

Vissa webbskrapningstjänster är kända bland användarna på grund av deras underbara datautvinning alternativ, funktioner och egenskaper, medan de andra tjänsterna är bra för ingenting. De webbskrapningstjänster vi har diskuterat här är inte så komplicerade, och de kan enkelt skrapa ett stort antal webbplatser och bloggar. Det är sant att det finns gott om skrapningsprogram, men följande är freeware och kommer att uppfylla dina företags krav.

1. Import.io

Import - sava eskimo hp cijena plina.io är en kraftfull databasutvinningstjänst som följer de enkla metoderna för att extrahera data. Det här kan bygga dina personliga dataset och importera data från en webbsida till en annan. Dessutom kan du spara önskade data på hårddisken och Import.io behöver inte någon kod för att skrapa flera webbsidor.

2. Skrapa Box

Scrape Box är speciellt utformad för SEO-tjänsterna och ger företag och frilansare bästa skraplösningar. Med andra ord kan vi säga att det är både ett SEO-verktyg och en dataskrapa. Dessutom kan Scrape Box utföra funktioner relaterade till sökrobotning, kommentarspårning, länkkontroll, sökordsökning och SEO på sidan.

3. CloudScrape

CloudScrape är en webbläsarebaserad webbskrapa och online-redigerare som hjälper till att skrapa en stor mängd data utan problem. Det ger oss möjlighet att spara data på olika molnlagringsplattformar som Box.net och Google Drive..Du kan också hålla dina uppgifter i form av CSV och JSON. Det är en av de mest kraftfulla och omfattande molnskrapningstjänsterna på internet som hjälper till att navigera genom webbplatser, fyller formulär, bygger robotar och extraherar realtidsdata.

4. TheWebMiner

TheWebminer är ett känt program för online skrapning och fungerar som en kraftfull automations- och konsulttjänst. Från realtidsdata till en enda webbplats ger det här verktyget dig noggrann information dagligen i olika format. Det rensar också data genom att eliminera dubbletter och irrelevant innehåll, vilket ger dig bästa möjliga resultat.

5. Mozenda

Mozenda är en äkta och avancerad webbskrapning och datautvinningsverktyg. Det är främst erkänt av olika märken och levereras med avancerad molnbaserad arkitektur, som erbjuder snabb implementering, bättre skalbarhet och enkel tillgång till flera typer av data. Du kan ordna dina filer och exportera dem i olika format med Mozenda. Detta program är känt för sin noggrannhet och kräver inget underhåll. Visual Web Ripper

Visual Web Ripper är enstanslösningen för den automatiska webbdataskrapningen , innehållet utvinning och webbskörd. Det är en av de mest kraftfulla web data extractorer på internet. Verktyget samlar in data i både text och bildform. Det ordnar sedan data baserat på dina krav och utdata är alltid värdefulla och användbara.

7. WebHose

WebHose, även kallat Webhose.io, är ett känt webbdata extraktions- och integrationsprogram som ger enkel åtkomst till realtid och välstrukturerad data. Du kan krypa tusentals webbplatser och online-resurser och spara de sista sakerna på mer än 200 språk. Det hjälper dig att täcka ett brett utbud av forum, nyheter, bloggar och online-återförsäljare.

December 7, 2017