Back to Question Center
0

Semalt: The Scrape Web Data Tips - Missa inte!

1 answers:

När du inte kan få de uppgifter som krävs på en web, finns det Det finns andra metoder som man kan använda för att få de nödvändiga frågorna. Till exempel kan man få data från webbaserade API-er, extrahera data från olika PDF-filer eller till och med från skärmsläckande webbplatser. Att extrahera data från PDF-filer är en utmanande uppgift, eftersom PDF vanligtvis inte innehåller exakt information som man kan behöva. Å andra sidan, under processen med skärmskrapning, är det innehåll som extraheras strukturerat med en kod eller med användning av skrapverktyg - chrome table and stools. Att skrapa webdata kan vara en svår uppgift, men när man en gång har en uppfattning om vad som behöver göras, blir det lätt.

Maskinläsbar data

Ett av huvudmålen med webbskrapning är att kunna komma åt maskinläsbar data. Denna data skapas av dator för bearbetning, och några av dess format exempel inkluderar XML, CSV, Excel-filer och Json. Maskinläsbar data är ett av de olika sätten som man kan använda för att få skrapa webbdata, eftersom det är en enkel metod och det kräver ingen hög teknik för att hantera den.

Skrapning webbplatser

Skrapning webbplatser är en av de mest använda metoderna för att få den information som krävs. Det finns vissa fall när webbplatser inte fungerar korrekt.

Även om webbskrapning är mest föredragen finns det olika faktorer som gör skrapning mer komplicerat. Några av dem inkluderar HTML-kod som är dåligt formaterad och blockeringsåtkomst. Juridiska hinder kan också vara ett problem vid hantering av skrapa webdata eftersom det finns vissa personer som ignorerar användningen av licenser. I vissa länder anses detta vara sabotering. Verktygen som kan hjälpa till med att skrapa eller extrahera information inkluderar webbtjänster och vissa webbläsareutvidgningar beroende på vilket webbläsarfunktion som används. Skrapa webbdata finns i Python eller till och med PHP. Även om processen kräver mycket kompetens, kan det vara enkelt om den webbplats som man använder är den rätta.

December 7, 2017