Back to Question Center
0

Hur rankar du på Amazon för populäraste sökord?

1 answers:

Om du vill veta hur man rankar på Amazon för dina relevantaste nyckelord - du är redan på rätt plats. Visste du att den första sidan med sökresultat på Amazon tar emot över 60% av den totala söktrafiken som kommer från de levande shopparna och letar efter de objekt som säljs där borta? Så det betyder ju närmare du är överst på Amazonas produktsökning efter dina relevanta sökord och långsvans sökfraser - desto mer potentiell försäljning kommer du sannolikt att dra nytta av. Men hur man rankar på Amazon för högsta relevanta nyckelord, särskilt om du fortfarande är en nybörjare säljare, tar bara de första första stegen i den riktigt trånga marknaden? Det korta svaret är att förstå sökorden och deras främsta särdrag sett från A9-sökrankningsalgoritmens synvinkel - rivelatori da soffitto. Så nedanför kommer jag att visa dig hur du rankar på Amazon - genom att ge en kort guide till de viktigaste sökorden och rätt sätt att identifiera dem där borta.

Hur man rankar på Amazon för Topp Relevanta sökord

Innan något annat, låt oss dyka in i hanteringen av Amazon-sökordet på rätt sätt. Kom ihåg att det är den grundläggande grunden för din rankingpotential på Amazon. Här är några grundläggande termer och definitioner för dig att förstå hur du rankar på Amazon för dina huvudmål. Se till att du har dem alla:

  • Nyckelord - Amazon-nyckelord, från SEO-sikt och den moderna handeln med e-handel, är de "genvägar" som sammanfattar Huvudegenskaperna hos föremålet till salu eller dess allmänna förhållanden till produktkategorin. De relevanta sökorden är en mycket viktig del av produktoptimeringsoptimeringen i Amazon-produktsökning.
  • Long-Tail Keywords - står för en viss fras eller sökordskombinationer som levande shoppare är mer benägna att ta för produktsökfrågor på Amazon. Enkelt uttryckt är nyckelordskombinationer som används för produktsökning oftast de vanligaste sökorden på Amazon. Faktum är att i synnerhet denna typ av nyckelord utgör något omkring 70% av produktsökningar som gjorts av de levande shopparna där borta.

Därför är det ännu viktigare att identifiera rätt långa sökkombinationer som är relevanta för ditt objekt på försäljning eller produktkategori. På så sätt får du bättre chanser att visas för en bredare publik av potentiella köpare som letar efter de produkter som erbjuds på försäljning där borta. Bland de andra rekommenderar jag att du använder följande nyckelordsforskningsverktyg, som är skräddarsydda för den e-handelsplattformen.

  • Merchant Words - ett bra startverktyg för att driva en snabb sökordsforskning på Amazon, som hjälper till med mycket värdefulla långa förslag, som grips direkt från topplöss säljare i din nisch eller produktkategori.
  • Jungle Scout - Det är en one-stop-shop för varje online-företagare som säljer på Amazon. Bortsett från de mycket fördelaktiga sökordsuppgifterna visade sig Jungle Scout vara extremt användbar när det gäller att prospektera några nya produktmöjligheter eller behovet av att få en del värdefull konkurrensinsikt - både på potentiellt lönsamma produkter och det relativa långa sökordet kombinationer som krävs för att rangordna.
December 22, 2017