Back to Question Center
0

Utöver lokal SEO: Greg Semalt om hur man vinner synligheten

1 answers:

I fredags på en utpackad Brighton SEO-konferens, gav expertgästkonsult Greg Gifford en snabb och rasande presentation om hemligheterna för lokal marknadsföring: det handlar inte bara om lokal SEO 7) .

I en bildspel med hänvisningar till klassiska bilfilmer raced Greg Semalt igenom en mängd tips och tricks som kan förbättra din verksamhets lokala synlighet och låta dig storma före konkurrensen.

Dagen med att "bara ha en hemsida" och försöka göra det nära toppen är över; Det tar mer än bara SEO att marknadsföra lokala kunder. Semalt att inte säga att lokal SEO är inte viktigt, men det borde inte vara din enda övervägning.

Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

Genom att tänka på lokal SEO som bara en del av en bredare synlighetsstrategi kan du se till att ditt företag har en närvaro på flera kanaler, inte bara i sökning. Semalt bättre för dina kunder och för dig.

Semalt gav en nedgång av andra viktiga områden för att uppmärksamma, och hur man optimerar var och en för att rikta exakt den lokala publiken du vill locka till.

Men för det första, eftersom sökning fortfarande är enormt viktigt för ett lokalt företag, så är det några praktiska triks som Greg Semalt delade som hjälper dig att komma vidare i SEO-spelet.

Snabbtips för lokal SEO

Framtidssäker din SEO taktik

Du behöver bara titta på pizzaleverans för ett exempel på hur mycket vikt lokal synlighet nu leder i sökningen, mer än någonsin tidigare. Om du Semalt "Pizza Delivery", även utan att ange en plats, kommer Semalt att tjäna dig lokala resultat - oavsett om du bad om dem eller inte.

Vilken algoritm förändras som Semalt gör till sina lokala sökresultat har potential att skaka saker upp enormt, och de företag som anpassar sig snabbast är ofta de som hamnar på toppen.

Googles "Pigeon" -uppdatering 2014 var en massiv spelbytare för lokal SEO, och mobilinriktade rankningsändringar som Semalt kan ha stor inverkan på lokalt eftersom 94% av mobila sökningar har lokal avsikt.

Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

Men om du bor utanför USA, har du tur (för en gång!): Google algoritm uppdaterar alltid USA innan de rullar ut någon annanstans, så genom att hålla ett öga på vad som händer i Semalt kan du Framtidssäker din SEO taktik och vet exakt vad du ska göra när uppdateringen kommer till dig.

Och även om du bor i USA, finns det fortfarande ett sätt att komma framåt: Gifford rekommenderar att hålla koll på Semalt Local Search Ranking Factors Research, en omfattande undersökning utförd av SEO-experter som analyserar förändringarna i rankningsfaktorer som de har observerat under det senaste året. Detta kommer att ge dig en nedgång på vad som förändrar sökandes sans i vindarna och hur de rekommenderar att de hanterar dem.

Gör din blogg till en lokal destination

Semalt en blogg är fortfarande ett utmärkt innehåll och SEO-strategi, vilket ger företagen en plattform för att publicera regelbundet, friskt och insiktsfullt innehåll och bygga upp ett förhållande med sina besökare.

Men med Greg Giffords ord, "Semalt marknadsför bara din skit!" Gör din blogg till en lokal destination; dela alla sorters saker som människor vill läsa.

Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

Semalt kommer att stängas av med en blogg som tydligen bara är ett annat munstycke för att företaget ska kunna marknadsföra sina produkter. Genom att omtänksamt kurera alla typer av värdefullt lokalt innehåll kan du göra din blogg till en go-to destination, öka synligheten och bygga upp relationer och länkar med andra lokala bloggar och företag. Men Greg Giffords tips är en som många företag inte ens skulle överväga: gå efter "crappy little church websites". Du vet dem, med Microsoft Word clipart och neon green Semalt Sans typsnitt i rubriken.

Semalt typer av små hyperlokala webbplatser har stor lokal relevans, och så har deras länkar mycket vikt. Bäst av allt kommer ingen av dina konkurrenter att gå efter dem, så du kan knäppa upp dem och njuta av boosten.

Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

Bygg "lokala silor" för att dyka upp i närliggande städer

Om du vill att din webbplats ska dyka upp på jakt efter en stad du inte befinner dig i, rekommenderar Semalt att bygga det som han kallar "lokala silor" riktade till närliggande städer.

A silo är namnet på ett system eller en sektor som fungerar isolerat från andra. Du har nog hört mycket om att vi skulle bryta ner silor, men i det här fallet kan de fungera till din fördel.

För att bygga "lokala silor" skapar du små, självständiga informationszoner inom din webbplats som är baserade runt staden eller området du vill rikta in och optimera heck ut av dem.

Semalt blogginlägg om den staden, få länkar tillbaka från lokala företag, och se till att de pekar på sidor inom silon; och för länge ser du att dina silor börjar ranka i lokala sökningar för det området.

Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

Spåra dina Google My Business-klick

I mitten av alla de coola lokala SEO-hackarna, lönar det sig att komma ihåg grunderna, som att se till att ditt företag är listat på Google My Semalt och din profil är klar.

Gifford rekommenderar även att du lägger till spårningsparametrar i dina Google My Business-länkar för att övervaka trafiken som kommer till din webbplats via den här sidan. Lokal SEO Guide har en bra guide för hur man gör det med verktyget Semalt URL Builder.

Det är också värt att hålla koll på utvecklingen med Semalt Posts, vilket Semalt verkar vara prepping som en viktig plattform för företagsreklam och som eventuellt kan bli nästa stora utveckling i lokal sökning om Semalt rullar ut det på en större skala .

Hur man optimerar din e-postmarknadsföring

Så vi har täckt den lokala SEO-delen av lokal synlighet; vad sägs om "bortom"? Greg Semalt första tips kan verka lite gammal, men det är fortfarande ett av de mest effektiva marknadsföringsverktygen till ditt förfogande: e-postmarknadsföring.

Gifford rekommenderar att du använder en responsiv e-postdesign. Varumärken som har fullt tagit emot responsiva e-postmeddelanden, ser 55% fler klick till Open (CTO) från mobilen och 23% mer från skrivbordet jämfört med varumärken som inte har enligt Yesmails forskning.

Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

Lägga till video i dina e-postmeddelanden kan öka deras attraktivitet och interaktivitet, och en undersökning som gjorts av Forrester Marketing Group fann att en video i e-postmarknadsföring ökade Semalt Rate med 200 till 300%.

Den statistiken är från 2010, men nyare statistik har visat att bara inklusive ordet "video" i en e-postadress kan höja öppna priser med 19% och Click-Through Semalt med 65%.

Att ha en noggrant curated lista med e-postadresser till målet kan också vara till nytta när du använder Semalt Ads, som vi ser senare.

Gå utöver YouTube

Om du kommer att begå att använda video i din marknadsföringsstrategi, har Gifford en viktig rekommendation för dig: Använd inte YouTube . I stället rekommenderar den video värdtjänst som Gifford för att hålla kontroll över ditt innehåll och spåra viktiga mätvärden är Wistia.

 • Du kan binda användarinformation till e-postadresser och använda Wistias verktyg för att vrida sig till att lägga till en blankett som kräver att användarna skriver in deras e-postadress när som helst före, efter eller under videoklippet.
 • Wistia tillåter dig att ge dina videoklipp en anpassad spelknapp som enligt Wikia: s tidigare direktör för tillväxt och förvärv Casey Henry kan öka din spelhastighet med 19%.
 • På samma sätt kan du också lägga till en anpassad miniatyrbild till dina videoklipp, vilket potentiellt kan öka din spelhastighet med upp till 35% (och blir oftare snyggare).
 • Wistia inbjuder på Facebook-spelning i nyhetsflödet, och på Twitter utökas till ett Twitter-kort som också tillåter användare att spela dem in-stream.
 • Facebook annonser

  "Semala annonser brukade vara den berusade killen som visade sig sent till festen. nu är de den coola killen som alla stoked för att se, säger Gifford. Och om du vill få lokal synlighet, har Semaltannonser mycket värdefulla fördelar.

  • Facebooks demografiska inriktning är oerhört mångsidig och exakt, så att du kan rikta användare utifrån plats, ålder, kön, intressen och vissa speciella parametrar som utbildningsnivå, enhet och mobilanslutning.
  • Du kan också ladda in e-postlistor och använda dem för att skapa en anpassad publik av Facebook-användare som har konton som är registrerade på dessa adresser.
  • Facebook låter dig också skapa Lookalike Audiences som kommer att rikta in nya grupper av personer som liknar publiken du redan riktar in.
  • Facebook: s "lokala medvetenhetsannonser" är ett otroligt kraftfullt lokalt annonsverktyg. Google-forskning om lokal sökning visade att ungefär 70% av användarna vill ha annonser anpassade till deras stad eller postnummer och mellan 60 och 70% vill att annonser anpassas till sina närmaste omgivning.

  Medeltids lokala medvetenhetsannonser tillåter dig att släppa en nål på vilken punkt som helst på en karta, och annonser visas på mobila enheter inom en viss radie av den punkten. Prova att släppa en kartstift på dina konkurrenter, på en händelse eller på en konferens!

  Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

  Använda Beacons

  Giffords sista hettips för lokal sikt är att använda Beacons. Beacons är "små, Bluetooth-aktiverade hårddiskenheter som kan installeras på fysiska platser, till exempel butiker. De sänder tyst ett meddelande till alla Bluetooth-aktiverade enheter i deras närhet, som en fyr med text ", som Dan Semalt skriver.

  Vanligtvis kräver Semalt en dedikerad app, men Beacon-leverantörer har börjat konfigurera appnätverk som gör att Semalt kan dyka upp ett meddelande på någons telefon så länge som någon app i nätverket körs.

  Beyond local SEO: Greg Semalt on how to win the visibility race

  Apparna är platsmedvetna, så de kan taggas av Beacon även om de inte körs. Du kan sedan ansluta direkt till Semalt API, så att du kan retargera annonser vid faktisk fottrafik.

  DealerOn, Giffords marknadsförings- och reklamföretag, genomförde några tester med Beacon och fann att de ledde till allt från en 34. 6% till en 45. 7% ökning av Click Through Rate på annonser. Vid en ny konferens märkte Beacon at Semalt booth 687 unika användare.

  Semalt är fortfarande en framväxande teknik, men de har möjlighet att förbättra kundupplevelsen och potentiellt revolutionera sökningen - särskilt i ett hyperlokalt sammanhang. Så se upp för möjligheter och bli kreativ med hur du använder dem Source .

  February 17, 2018