Back to Question Center
0

Hur rankar du produkter på Amazon från början?

1 answers:

Varje nybörjare säljare bör veta hur man rankar produkter på Amazon från den första försäljningsdagen där borta. Och för att rangordna sig på den riktigt trånga marknaden bör varje säljare anpassa sig till en ständigt utvecklad sökalgoritm (även känd som A9). Ändå finns det en grundläggande uppsättning regler som gäller för det ögonblick som ska dra nytta av, särskilt om du är ny på Amazon optimering. Så nedanför kommer jag att visa dig hur du rankar produkter på Amazon som ett proffs, bortse från om du redan har erfarenhet inom detta område eller inte alls - openvz templates cpanel webmail. Tja, låt oss dyka in i saken med hjälp av en enkel och enkel steg för steg guide.

Rankning av produkter på Amazon

Steg 1: Identifiera dina potentiellt vinnande sökord

du bör förbereda huvudsetet av högsta resultat och långa produktuttryck som är relevanta för ditt objekt eller kategori. Saken är att du måste hitta dem med högsta sökvolymer, eftersom dina faktiska försäljningsresultat huvudsakligen satsar på dem. Det enklaste sättet att förstå hur man rankar produkter på Amazon för de rätta sökorden är att besöka din personliga flik med säljaren centrala sökord. På så sätt får du en stor bild av din huvudlista med målsökord som du ska förfina lite senare.

Steg två: Förfina din slutliga checklista med nyckelord

När du har en allmän förståelse för dina primära söktermer och allmänna shopper-intentioner är det dags att förfina din huvudlista. Jag menar att du bör utesluta alla icke-så lovande sökord och långsända uttryck för att behålla bara måste-vinnande. Här är ett bra nyckelord verktyg för att du ska ha en kickstart med. Testa det genast, främst för att det hade en användbar bevisning för min egen produktnotering på Amazon.

Sonar - är ett gratis sökverktygsforskningsverktyg som är skräddarsytt för e-handelssäljare. Sonar kan hjälpa dig att förstå hur man rangordnar produkter på Amazon genom att stödja produktoptimeringsoptimering med alla värdefulla sökord som du förmodligen behöver ranka för. Allt du behöver här är att fylla i ditt huvudmålords nyckelord - och få automatiskt allt som behövs för att den ska kunna genomföras på bästa sätt, t.ex. beräknade sökvolymer, grundläggande nyckelordreferenser, aktuell trend för de verkliga användningsaktiva aktiva köparna som köper på Amazon och värdefulla sökordsförslag dras direkt från toppsäljare som arbetar där borta.

Steg tre: Ge en spur till din konverteringsfrekvens

Med tanke på att den genomsnittliga konverteringen beräknad för Amazonas huvudsida beräknas till ca 13% måste få en hög CTR-hastighet för din egen produktlista så att dina produktsöknings rankningar börjar växa också. Här är några grundläggande tips för att du ska börja omvandla fler potentiella kunder till de riktiga köpare:

  • Skapa en övertygande produktbeskrivning rik på dina måste-vinnande sökord så att det inte blir några frågor för kunden vid läser den.
  • Lägg bara till rena och tydliga bilder av högkvalitativ samt illustrativa diagram, videoklipp och annat iögonfallande sätt för visuellt innehåll som hjälper till med bättre produktbeskrivningar. Tips! Helst bör du tillåta ett zoomalternativ för din uppsättning produktbilder - det lönar sig alltid, säkert.
  • Beskriv klart vad som gör din produkt extraordinär. Om möjligt, gör ditt bästa för att inkludera så många produktrecensioner från tredje part som möjligt. Slutligen tveka aldrig att köra ett hårt A / B testprocedur för att kontrollera olika prestandaalternativ och förstå vad som fungerar bra för dig, och vad som ska antagligen omarbetas eller åtminstone sättas i väntan för framtida referens.
December 22, 2017