Back to Question Center
0

Kan jag öka min Amazon-försäljningsrankning med optimering av sökordsoptimering?

1 answers:

Det korta svaret är ja, det är möjligt att öka Amazonas försäljningsrankning med optimering av sökordets sökord. Självklart, när det hanteras på rätt sätt. Därför kommer jag att dela med dig av teknisk kunskap som krävs för att mätbart öka din Amazon-försäljningsrankning - direkt genom att använda dina huvudsyfteord i en speciellt skräddarsydd backend-sektion på Amazon-produktsidan som heter "söktermer. "På det sättet kommer du att kunna få en definitivt större bit av pajen, jämfört med de skivade av dina alltför lata motståndare, som försummar denna riktigt guldminne möjlighet att öka Amazonas försäljningsrankpotential - nästan på nolltid och utan alltför arbetskraft- intensiva verk. Så nedanför kommer jag att visa dig hur du strukturerar och optimerar din Amazon-lista med dess backend-nyckelordsavsnitt - fiche de paie maladie.

Tips för Backend Nyckelord Optimering

Visste du att det finns en specifik uppsättning regler som Amazon har lagt fram - exakt för produktlistans backend-avsnitt? Ha allt på plats med följande, och det skulle finnas en annan ganska bra anledning till A9 att öka din Amazon-försäljningsrankning.

 • Du bör bara använda mellanslag för att skilja varje nyckelord i din backend-sektion från nästa. Jag menar att några andra symboler som komma eller semikolon inte är tillåtna där borta.
 • Varje sökord eller långsiktig sökfras ska formateras i en tydlig, logisk ordning så att de visas på ett fullt läsbart sätt. Till exempel, medan ett tydligt uttryck som "big red carpet" är bra, kommer någonting som "röd stor matta" aldrig att vara bra för din produktlista.
 • Du kan använda rätt förkortningar (till exempel namn på böcker, filmer osv. ), liksom alla andra allmänt accepterade alternativ.

Vad som bör undvikas

 • Det kan tyckas vara en brainstans, men se till att du inte har någon irrelevant, felaktig eller öppet vilseledande information som ingår i din backend listning avsnitt av "sökord termer. "Jag menar att du aldrig ska skicka din produktlista i kategorin felaktiga objekt, använda olämplig formulering (ur kontext), fel kön osv.

 • Användning av UPC, artikel ASIN, produktnamn eller någon annan objektidentifierare är starkt oönskad för att kunna ses för dina bakåtordnings nyckelord där borta.
 • Att skapa alltför långt innehåll kommer att göra dig mer skada, snarare än att öka din Amazon-försäljningsrankning.
 • Med hjälp av subjektiva ord som "fantastisk kvalitet" eller något annat öppet promotionsord och uttryck som "bästa", "lågt pris" rekommenderas inte heller.
 • Samma sak handlar om alla tidsberoende uttalanden, till exempel "till salu", "ny produkt tillgänglig", "begränsat lager", etc.
 • Eventuella offensiva meddelanden eller formuleringar av definitivt missbruk är väldigt förbjudna.
 • Användning av felaktiga produktnamn är inte bara en riktigt dålig idé (även om dessa felstavade ord eller uttryck är mycket konkurrenskraftiga sökord).
 • Inklusive eventuella stavningsvariationer, såsom singular / pluralformer eller olika sätt att kapitalisera, kommer aldrig att räknas till din fördel.
December 22, 2017