Back to Question Center
0

Kan jag få ett tips från Amazon Listing Expert?

1 answers:

De flesta av oss (för att inte säga alla Amazon-listnadsexperter) vet att denna riktigt trånga online-marknadsplats är i huvudsak en jätte produktsökningsmotor. Och saken är att Amazon är förmodligen den största platsen för den här typen som någonsin hittats på webben. Det betyder att den gemensamma nivån på marknadskonkurrensen är en väldigt svår och till och med våldsam därutöver. Så, hur man överlever under ett sådant ovänligt tillstånd som domar över Amazon online-marknadsplats? Tja, jag tror att nyckeln till kommersiell framgång på Amazon ligger direkt i produktlistan optimering för rätt mål nyckelord så att du kan få en bättre online exponering för objekt sökningen där borta - visit peru machu picchu. Och nedan är några rimliga uttalanden och smarta idéer från Amazon Listing Expert för att du ska driva din sidoptimering till en ny nivå. Optimera tips och tricks från Amazon Listing Expert

Först och främst, låt oss möta det. Din produktlistaoptimering är en pågående process som troligtvis aldrig kommer att komma Till ett slut. Jag menar att Amazonas bästsäljare och sin gemensamma produktrankningsberäkning faktiskt är baserad på den allmänna tradingprestandan, kombinerat med rätt sätt att optimera produktlistan för objektsökning. Och saken är att denna initiala rankningsberäkning ständigt revideras så att den uppdateras varje timme och återspeglar varje nyhetshistorik för varje produkt som säljs där borta. Och här är några viktiga tips och tricks att vara kända inte bara av alla Amazon-listnadsexperter, utan av varje ambitiös online-näringsidkare som erbjuder någon typ av objekt till salu. Så här är vad du bör veta om Amazon optimering av produktlista, i korthet.

I allmänhet har du fått omkring 50 tecken för att fylla i var och en av dina fem sökfält. Och det mest utmanande här använder du dessa karaktärsgränser klokt och gör ditt bästa för att skapa så många unika långa sökord som möjligt.

Individuella sökord (Inga fraser)

Relevans är en av de främsta sökrangeringsfaktorerna som alla Amazonar har känt, listande expert. Observera dock att en grad av exakt textmatchning också är en stark rankingfaktor (baserat på de officiella Amazon-rankningsriktlinjerna).

Här är de andra kraftfulla faktorerna (förutom den exakta textfrågan) beaktas av A9-sökrankningsalgoritmen:

1. övergripande försäljningshistoria;

2. Den senaste försäljningsutvecklingen (månad, vecka, osv. );

3. konkurrenskraftigt produktpris och urval

4. Nuvarande tillgänglighet.

Långtäckande söktermer

  • Slösa inte bort din tid och ansträngning för att återanvända långa eller enskilda sökord som redan ingår i produkttiteln, samt listan av punkter på din produktsida.
  • Får du överväga alla lämpliga synonymer och olika LSI-nyckelordskombinationer, som potentiellt kan användas av många levande shoppare som letar efter samma produkt.
  • Du kan bättre undvika att använda citattecken, vanligtvis eftersom detta kommer att minska din redan begränsade längd för varje produktsida.
  • Stör inte dig själv med några skiljetecken, singular / plural, samt några liknande relaterade formuleringsvariationer - Amazon säger att sådana ansträngningar skulle kunna vara värdelösa, eftersom sökmotorn vanligtvis behandlar dessa kombinationer på samma sätt.

December 22, 2017