Back to Question Center
0

Vilka är de viktigaste faktorerna för att bestämma sund sökordsforskning på Amazon?

1 answers:

Jag antar att en fullständigt fungerande sökordsforskning på Amazon bestäms huvudsakligen av faktorerna för nyckelordets relevans (hur nära det matchar användarens sökförfrågan) och den aktuella nivån av rankningskonkurrens (hur svårt det kommer att vara att rangordna). Det kan verka som en ingen-brainer, men huvudmålet med sökordsforskningen på Amazon är att hitta de potentiellt vinnande men ändå inte alltför populära produktsökterm och långa kombinationer som används av de levande shopparna som köper där borta. Men hur gör man enkelt ranking framsteg så att produktlistan siktar på nätet växer som helvete?

Det finns ett par sätt att hantera det:

    - 195/65 r15 95h. På det sättet kan du inte bara få en stor bild av de mest effektiva sökordskombinationerna som är kopplade till en produktkategori eller ett visst objekt som tas separat men förstå vilka sökintentliga sökord som lokala kunder är mer benägna att ta för deras produktsökning när de visas auto-suggest alternativ av Amazons algoritm.
  • Identifiering av de mest underskattade nyckelorden. Jag menar dessa söktermer med en avsevärt hög sökvolym, men fortfarande relativt låg konkurrens. Därför är det förmodligen fortfarande ett otillräckligt antal relaterade produkter till salu som är indexerade för det aktuella sökordet för nu. Som ett resultat kan de som underskattas men ändå fullt ut genomförda söktermer och långklackskombinationer rimligen bli din främsta prioritet för sökordets forskning på Amazon.
  • Hitta trendiga sökord som för närvarande blir populära. Tagen i allmänhet är de trending nyckelorden inte långt för konkurrenskraftiga, åtminstone för tillfället. Men deras senaste vinster i sökvolymen (till exempel genom den senaste månaden) gör dem definitivt värda att bli överväldigade bland de första måste-vinnande målen för ditt sökord forskning på Amazon.

Tillsammans med lönsamma nyckelord och långsiktig produktsökningskombinationer är din egen handelslista kvalitet och dess optimering viktiga faktorer också. Jag menar att det är bra för dig att ha en lönsam pool med nyckelord. Men att köpa utan ett ordentligt system för produktnotering optimering kommer oundvikligen att döda din e-handelsbranschen över tiden. Därför bör du se till att ingenting begränsar din företags exponering för online-sökning. Därför rekommenderar jag att du dubbelklickar på följande faktorer för att bestämma en lyckad sökordsindexering på Amazon:

  • Produktbeskrivningen ska skrivas i någonstans runt 250 ord som ska bifogas en lista med fem punktpunkter, varje fullständigt beskrivande men ändå ren och koncis.
  • Produktbilder är också mycket viktiga. Och inte bara för att guida dina besökare till det slutliga beslutsfattandet att köpa med dig, men också för sökrankningsändamålen. Saken är att Amazon känner igen en uppsättning stödjande visuellt innehåll som en lika stark faktor som bestämmer din produktnoteringskvalitet.
December 22, 2017