Back to Question Center
0

Semalt: Den bästa webbskrapan för att extrahera online-data

1 answers:

Innehållsskrapning eller webbskrot ing är processen att använda speciell programvara eller webbapplikation för att samla innehåll från en webbplats. Skrapa appellerar till webbansvariga och utvecklare som vill få snabb automatisk tillgång till informationen på andra webbplatser.

Webbskrapning kan utföras ondskanligt för användning av e-postmarknadsföring, spamming och robocalls. På grund av detta föredrar de flesta webmasters att hålla sig borta från det. Men om det utförts etiskt webbskrapning kan det vara en mycket kraftfull metod att dra nytta av en mängd olika webbprojekt.

Hur kan skrapning användas

Låt oss överväga en online-katalog över alla hotell i området - comprar hosting y dominio paraguay. Om en webbplatsutvecklare vill sammanställa varje hotell måste han / hon inkludera dem i databasen manuellt. Denna process tar vanligen tiotusentals timmar för att se till att alla hotell i landet ingår. Med en webbskrapa kan samma webmaster mata in sökfrågor och samla in data automatiskt från en mängd olika webbplatser.

Bygg eller köp webbskrapa?

Om du vill ha ett webbskrapningsverktyg kan du bygga en från början eller använda en redan existerande. De flesta utvecklare har inte nödvändiga kunskaper, kunskaper, verktyg eller resurser för att manuellt bygga ut ett skrapverktyg . Den goda nyheten är att det finns dussintals förbyggda skrapor online.

Metoder och tekniker som används i Web Scraping Software

Om du ska bygga din egen skrapa måste du förstå vilken teknik som är inblandad i att samla data. De flesta skrapor är utbyggda med HTML, med hjälp av DOM-parsning (parsing av dokumentobjektmodellen) för att filtrera genom HTML för att extrahera endast önskad information. Du måste identifiera divs, spänner, klasser och listor av de data du vill skrapa och mata in dem i dina inställningar.

Mozenda Skrapteknik

Mozenda scraper använder en specifik webbläsarutbyte teknik för att se ut som en webbläsare. Använd den för att enkelt bläddra igenom en inre sidor för att samla in de data du behöver. Med hjälp av AJAX och Javascript etablerar Mozenda navigationer och handlingar, samt automatiserar dem för dig.

December 22, 2017