Back to Question Center
0

Hur identifierar du de bästsäljande sökorden för Amazon-listor?

1 answers:

Det är en no-brainer att för en framgångsrik produktlansering måste varje säljare ha rätt lista med att sälja nyckelord för optimering av Amazon-listor. När du har bedömt rätt sätt kan dessa exakt riktade sökord och ordkombinationer hjälpa dina erbjudanden att visas precis framför dina potentiella köpare med hjälp av en fjärrrelaterad fras för att hitta vad de behöver. Därför är det förmodligen det enda sättet att maximera din inkomstgenererande affärspotential att få din produkt positionerad till försäljning med så många toppsökta och därför mycket värdefulla frågor som möjligt. Men finns det någon universell strategi för att behärska sökorden för Amazon-listor som ett proffs? Vi får se.

Säljaren tillvägagångssätt för sökord för Amazon-förteckningar

Innan något annat, låt oss möta det - de stora sökmotorerna (som Google själv) ser främst ut på den genomsnittliga tiden per användarbesök samt klickfrekvensen för att fatta ett rimligt beslut om att tilldela en personlig rankning för varje webbsida som finns på Internet inom sitt index. Samtidigt roterar Amazon A9-sökalgoritmen kring bara ett starkt säljcentrerat mätvärde - attrezzature ludoteca usati. Omvandlingshastigheten visar hur bra (eller inte) besökarna konverteras från dina potentiella kunder till de riktiga köparna. Det betyder att din senaste försäljningsutveckling och antalet positiva shoppare recensioner också beaktas av A9-algoritmen som mycket starka rankingfaktorer också.

Starta ditt sökordsforskning med ett stycke i sinnet

Så hur lyckas man få bättre organiska rankningar på Amazons SERP från början? Jag tror att alla som säljer där borta (och de unga online-köpmännen i synnerhet) bör börja göra sina produktförteckningar mer tilltalande att bli erkända av A9 som kvalitet, definitivt värda att visa för allt fler potentiella kunder som gör inköp på nätet med amason. Och här är det som kan hjälpa dig mycket. Tänk på följande kortlista med en rad enkla förslag och tips för att du ska rikta in riktning mot rätt nyckelord för dina Amazon-listor - till en jämn och helt kontrollerbar insats.

Form din huvudlista med målsökord för Amazon-listor

  • Försök att tänka utanför rutan. Kom ihåg, alla sätt målgruppen kan söka efter dina föremål på plats - kan potentiellt bli ditt ultimata vinnande sökord eller långsiktig sökkombination.
  • Tveka inte att kolla en tesaurus två gånger för att hitta några andra lovande synonymer där ute, samt LSI-nyckelord som är relevanta för din produkt eller produktkategori.
  • Se till att du beaktar sökvolymen som beräknas för varje sökord innan du inkluderar den till din huvudlista med potentiellt vinnande kandidaturer. Jag rekommenderar att du använder sökordsverktyg som Merchant Words eller Keyword Inspector för att hjälpa dig att få den genomsnittliga uppskattningen av den metriska.
  • Tänk på att ibland verkligt fungerande sökkombinationer kan hittas även i felstavade ord, valfria versioner av singular / pluralformer, samt stämning av sökordsvariabler som är relevanta för samma ämne.
December 22, 2017