Back to Question Center
0

Web skrapning tips från Semalt

1 answers:

Noder. js är en öppen källkod för att utföra JavaScript-koder. PayPal, LinkedIn, Microsoft, GoDaddy, Yahoo, IBM och Cisco Systems är de mest kända företagsanvändarna - dedicados vpso. Under de senaste månaderna har ett par Node-baserade datauttag introducerats, men den mest kända är Product Scraper.

Produktskrapa lämpar sig för e-handelswebbplatser och skrapar information från BestBuy, Walmart, eBay, Target och Amazon som webbplatser. Detta verktyg ger oss korrekt information om en produkt, inklusive dess titel, beskrivning, bild och pris. Produktskrapan har dessutom ett lättanvänt API och kan enkelt integreras med alla webbläsare.

Produktskrapa som ett lämpligt datautvinningsverktyg:

Om du nyligen har etablerat en e-handelswebbplats kanske du vill samla information om dina konkurrenter och leverantörer, deras produkter, priser och bilder. Du kan enkelt jämföra olika e-handelswebbplatser som Amazon, Walmart och eBay och få användbar information med Produktskrapa. Det här verktyget är unikt eftersom det hjälper till att jämföra olika e-handelswebbplatser, få sina produktlistor, bilder, recensioner och prisinformation. Till skillnad från andra vanliga verktyg erhåller produktskraparna data genom att krypa och jämföra olika webbsidor på nätet och få information om säljare och leverantörer. Således kan vi säga att Product Scraper är ryggraden på e-handelswebbplatser.

Använd produktskrapa för att övervaka konkurrenternas priser och tjänster:

Att sälja olika produkter online till konkurrenskraftiga priser har alltid varit utmanande för oss alla. Ibland blir användarna förvirrade över fluktuationerna på olika produkter på Internet. Amazon och eBay försöker hålla priserna på en bra nivå och syfta till att locka fler och fler kunder. För att starta är det mycket viktigt att få produktinformation. Med produktskrapa blir det enkelt för dig att jämföra priserna på olika produkter och optimera din webbplats på ett bättre sätt. Till exempel, om du vill extrahera data från reseportaler eller e-handelsföretag, bör du försöka Produktskrapa direkt. Detta verktyg samlar in, organiserar och extraherar data för dig i realtid.

Använd produktskrapa för att utvärdera marknadstrenderna:

E-handelsplatserna och online-företagen övervakar regelbundet sina motparter. Amazon håller exempelvis ett öga på de aktuella marknadstrenderna och samlar information om produkter och tjänster från BestBuy och Walmart. Dessutom jämförs priserna och produkterna med sitt eget sortiment. Produktskrapa ger dig samma information. Det här verktyget hjälper till att få insyn och kommer att få dig väl utvunnet data för ditt företag. Bortsett från det kommer det att ge information om hur dina konkurrenter levererar sina produkter och vilken typ av rabatt som erbjuds online.

Produktskrapare hämtar korrekt information om leverantörer:

E-handelswebbplatser och marknadsplatser har hundratals aktiva leverantörer. Med Produktskrapa kan du samla information om många leverantörer och kan jämföra sina produkter och priser. Du kan också dra data från Amazon och eBay och kan krypa dina webbsidor i enlighet med detta. Webbutvecklare och programmerare kan skapa skalbara servrar med produktskrapa och kan enkelt utföra ett antal uppgifter.

December 22, 2017