Back to Question Center
0

Hur dominerar Amazon säljlista?

1 answers:

Amazon är den största e-handelsportalen i världen. Varje dag gör miljoner människor inköp på denna plattform, vilket ökar intäkterna för enskilda säljare och Amazonas totala vinst. Genom att höja din Amazon-försäljningsrankning i sökresultatlistan kan du öka varumärkets synlighet och öka intäkterna. Förmodligen är det bästa sättet att förbättra försäljningsrankningen att sälja produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris - damaged grain for sale. Dessutom bör dina produkter alltid finnas i lager. Andra rankningsfaktorer som utmärkt användares sökupplevelse, snabb leverans och leverans beror bara på dig. Dessa grunder kommer att fungera som de mest hållbara metoderna för din Amazon starka närvaro.

Men utanför den primära marknadsföringshöjden finns det några fler förslag du borde vara medvetna om. I den här artikeln kommer vi att diskutera de metoder du bör försöka optimera din strategi för att höja din försäljningsrankning.

Praktiska sätt att dominera Amazon försäljningslista

  • Förhandlingsgrupper

Om du vill öka din försäljning på Amazon, den perfekta varianten kommer att vara att använda ytterligare trafikkällor som affärsgrupper. Det finns många forumsamfund för Amazon-kunder som utvärderar erbjudanden och ger andra råd med var och när de kan göra en bra affär. Sådana medlemmar är extremt bra på att hitta de bästa sakerna till ett rimligt pris. Dessa killar kommer hitta några prisfel, eventuella kampanjer och möjligheter. Förlora inte chansen att sälja mer och bli medlem i en av de populära affärsmiljöerna. Se till att dina rabatter är tillräckligt stora för att få affärshandlare att märka dem. Om dina produkter är av hög kvalitet och har ett bra pris, kommer du att kunna observera betydande och snabb försäljningspik.

  • Produktsökning hacks

Som du säkert har lagt märke till, säljer de bästsäljande produkterna alltid på TOPPEN av Amazonas sökresultatsida. Det kan förklaras av Amazonas primära syfte att maximera intäkterna. Så, ju bättre dina resultat säljer, desto högre visas i sökresultat, vilket leder till mer försäljning. Enligt Amazonas rankningsalgoritmregler beräknas varje produkts plats i sökresultat per termin. Så, även om ditt objekt är rankat högt inom din kategori betyder det inte att det kommer att placeras på TOP of Amazon söka efter relaterade termer.

För att ändra denna situation och påverka din Amazon-försäljningsrankning på sökresultatlistan, måste du använda praktiska sätt att hacka försäljningsrankningen. Låt oss diskutera några av dem.

Den kritiska aspekten av din Amazon-optimeringskampanj är nyckelordsforskning. Du måste hitta relevanta och högvolym långa svans sökord som kunder använder för att hitta exakt din produkt. Du kan få dessa data med Amazon Sales Central-programmet eller Amazon Retail Analytics. Dessutom är det möjligt att använda Google Trends för webbsökningsdata som en svag proxy om det behövs. När du väl har gjort en lista med relevanta söktermer måste du undersöka Amazon för dina högvolymer. Hitta din produkt på en sökresultatsida, klicka på detaljsidan och köp den. Gör det om och om igen tills du inte kommer märka de första förbättringarna. Effekten av denna strategi kommer att bero på många faktorer som produktens kostnadsstruktur, ett förhandlat avtal med Amazon. etc.

Du kan hitta Amazon som motsvarar vanliga säljartiklar på Amazon-kuponger. Det kan fungera som ett användbart reklambil för många olika anledningar. Leverantörskuponger är populära bland kunderna. Det är därför de kan positivt påverka ditt varumärkespromotion och försäljningsrankning. Du kan möta dem i Gold Box eller affärsbutikerna. Det finns få totala kuponger så att du kan förbättra ditt varumärkexponering även vid noll försäljningshastighet.

Det är enkelt att använda och hantera dem eftersom du kan skapa leverantörskraftkuponger själv i leverantörscentralen. Dessutom kan du ha full kontroll över din budgettering. Kupongerna stängs av så snart budgeten är uttömd. En ytterligare fördel är att leverantörens kraftkuponger inte kräver betydande investeringar. Du kan finansiera rabatterna och betala en inlösenavgift.

  • Personligt nätverk

För att öka försäljningen och förbättra produktförsäljningsrankningen på listan över Amazon-resultat kan du helt enkelt skapa ditt nätverk. Ju fler erbjudanden du har, desto högre rankar du i Amazon-sökning. Så, du kan höja försäljnings ranking genom att få mer total försäljning. Först och främst kan du engagera dina vänner och släktingar för att köpa dina saker. Du kan också spendera lite pengar själv på objekten och bara ge dem för människor. Genom att göra så får du bollen att rulla. Sociala medier och bloggar

Sociala mediaplattformar kan fungera som extra trafikkällor för dina Amazon-produkter. Det är därför som du skapar dina konton på populära sociala plattformar som Facebook, Instagram, Twitter och Pinterest. Dessa sidor ska innehålla dina produkter och engagera användare i att köpa dem. Se till att du lägger en länk till din Amazon-lista i sidhuvudet. Du behöver regelbundet uppdatera informationen på dina mediakonton för att behålla följarens verksamhet.

Det är rimligt att skapa en vanlig blogg som ägnas åt dina produkter. Gör dig själv en erkänd expert genom att skapa spännande och forskningsbaserade innehållsdelar. Dessutom kan du lämna dina synpunkter på andra relaterade bloggar eller diskussionsforum. Det effektiva sättet att förbättra din varumärkesmedvetenhet är gästpostering. För att spara tid på personlig blogglansering och marknadsföring, kan du samarbeta med om influenser inom din nisch.

Ett mer kreativt sätt att utöka ditt varumärkessynlighet på webben är att få publicitet för dina Amazon-produkter. Du kan skapa pressmeddelanden eller artiklar och skicka dem till nyhetsorganisationer inom din nisch. Om du har några kontakter med massmediekanaler som TV, tidningar etc., kan du be dem att presentera dina produkter. Annars kan du betala för dina produkter reklam i online media med en länk till din Amazon sida.

December 22, 2017