Back to Question Center
0

Semalt recension: En fantastisk skärmskrapning

1 answers:
Web2DB är ett kraftfullt och användbart skärmskrapnings- och datautvinningsverktyg.Det fungerar som en databasbyggare och gör att vi enkelt kan göra informationen på olika webbplatser lättare. Denna webbskrapa samlar ostrukturerad information från webbplatser och HTML-sidor och organiserar och strukturerar den ordentligt. Du måste bara berätta vad du vill söka och hur du vill formatera dina data, och Web2DB kommer att utföra sin uppgift enligt instruktionerna. Data kan sparas i MySQL, CSV, Access och Excel-format - fake dollar bills for sale. Web2DB har en mängd funktioner som gör det till det bästa alternativet för webbansvariga, företag, affärsmän, programmerare och kodare. Några av dess särdrag diskuteras nedan.

1. Som en projektredaktör:

Web2DB fungerar som en kraftfull och fantastisk projektredigerare. Att utforma webbskrapningsprojekten är inte lätt förrän du har tillräcklig programmeringsförmåga. Men med Web2DB behöver du inte vara en professionell programmerare eller kodare eftersom du kan utföra dina uppgifter utan det. Detta verktyg samlar in, redigerar, minar eller extraherar dina data. Dessutom hjälper det att utveckla olika datamönster som fungerar perfekt även när sidlayouten har ändrats. Alla dina redigerings- och extraktionsrelaterade projekt uppnås med några få klick.

2. Ta enkelt hela innehållsstrukturen:

Du kan konfigurera Web2DB för att ladda ner hela webbplatsen eller några av dess sidor. Det tar lätt in hela innehållsstrukturen, vilket ger den en utmärkt form. Du kan antingen konfigurera några webbsidor eller hela webbplatsen baserat på dina krav, men kvaliteten på innehållet störs inte alls. Detta verktyg är lämpligt för jätte webbplatser som Amazon, eBay, PayPal och andra. Web2DB har olika avancerade funktioner och hjälper oss att optimera webbskrapningsprestanda. Det är ett pålitligt och omfattande verktyg.

3. Skicka webbformulär:

Med Web2DB kan du skicka in webbformulären, särskilt sökformulär och online bokningsformulär utan problem. Blanketterna kan lämnas in för alla inmatningsvärden, och extraherad data erhålls i CSV-format. Du kan också skapa sökordsbaserade data med det här programmet och skicka in din webbplats till sökmotorer för bättre indexering och krypning.

4. Hantera dynamiska webbplatser:

En annan särskiljande egenskap hos Web2DB är att den kan hantera både grundläggande och dynamiska webbplatser. De flesta primitiva skrapprogrammen kan inte extrahera läsbart innehåll från de mycket dynamiska webbplatser. Även de professionella webbskraporna har problem med att skörda data från AJAX-webbplatser, men Web2DB gör det enkelt för dig att extrahera data från dynamiska platser. Du bör komma ihåg att AJAX-webbplatsernas data kommer att ta lite tid att bli extraherad.

5. Stöd olika format:

Web2DB kan exportera din extraherade data till Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML och Excel. Du kan också använda exportskript för att anpassa dataexporten om du har grundläggande programmeringsförmåga. Web2DB kan exportera information till Excel 2003 och Excel 2007 och hjälper dig att bädda in bilderna i dina data fullständigt. Detta verktyg ger också spam skydd, vilket garanterar din säkerhet och integritet på internet.

December 22, 2017