Back to Question Center
0

Semalt: Berömda oskärbara webbplatser

1 answers:

För att skrapa de data du vill ha manuellt måste du ha bra programmeringsförmåga. Alternativt kan du använda en rad webbdata extraktionsverktyg som syftar till att läsa, strukturera och skrapa data i ett visst format. Vissa webbplatser är emellertid oskärliga, vilket innebär att de antingen använder anti-skrapteknik eller ändrar deras uppmärkning regelbundet. Till exempel, LinkedIn, Alibaba och Facebook kräver inloggningsuppgifter, erbjuda att ange CAPTCHA och blockera IP-adresser för att säkerställa användarnas skydd och integritet.

1. Facebook:

Facebook är ett av de mest kända webbplatser för sociala nätverk som har över 20 miljoner aktiva användare över hela världen - gestion humaines logiciel ressources. Det finns ett stort antal applikationer och dataskrapningsprogram som syftar till att extrahera enskild information från Facebook. Tyvärr ger de flesta verktyg inte oss noggranna och läsbara data. Facebook har gjort det svårt för spammare och hackare att samla information om sina användare. Den kan endast erhållas med hjälp av en HTML-parser som Python, men de flesta webmasters och frilansare vet inte ens grunderna för Python. Senast en Facebook-skrapa lanserades för att extrahera viktig information från denna webbplats för socialt nätverkande. Med en Facebook-skrapa kan du bara samla namn och e-postadresser till Facebook-användarna. Men om du vill samla in djupdata kan du inte använda det här verktyget eller någon annan liknande skrapa.

2. LinkedIn:

LinkedIn är en annan socialt nätverkande webbplats som är omöjlig att skrapa. Du kan emellertid delvis extrahera data från några webbsidor, men det mesta av informationen är otillgänglig. Du kan bara skrapa information från en LinkedIn-offentlig profil med Importera. io eller Kimono Labs. Marknadsförare kan inte dra nytta av skraptjänster på grund av Linkedins starka säkerhetsåtgärder. De har dock börjat använda Lead Extractor, vilket hjälper till att skrapa offentliga profiler. Det här verktyget kan bara skrapa profillänkar, namn och e-postadresser. Men om du vill få Skype-ID, Yahoo Messenger ID, fullständig adress och Twitter ID för en användare, kommer LinkedIn inte att låta dig göra det.

3. Alibaba:

Alibaba är ett teknologikonglomerat som tillhandahåller tjänster till konsumenter online. Tyvärr finns det inget sätt att skrapa data från denna webbplats. Till skillnad från Amazon och eBay har Alibaba gjort det svårt för användarna att extrahera information om sina produkter, bilder, beskrivningar och priser. Under 2015 introducerades ett antal verktyg som enkelt kan skrapa data från Alibaba till allmänheten. De flesta av verktygen betalas och kommer inte upp i förväntningarna om start. Alibaba driver ett brett utbud av företag över hela världen och förbinder köpare med leverantörer. Under tiden säkerställer den sin integritet och låter ingen skrapa data. Från och med oktober 2017 har Alibaba mer än 500 miljoner månatliga aktiva användare över hela plattformen. Alibaba överträffade även stora molnspelare som Amazon, Google och Microsoft i molnsomsättningstillväxt. Det har implementerat bästa strategier för att säkerställa leverantörernas integritet och blockerar alla misstänkta IP-adresser inom några sekunder.

December 22, 2017