Back to Question Center
0

Semalt Expert om att skapa anpassade posttyper i WordPress - 4 enkla steg

1 answers:

Anpassade posttyper är de grundläggande inlägg som har olika parametrar definierade i koderna. Efter att WordPress 3.0 har släppts är det enkelt för dig att skapa dina egna posttyper. Om du skapar dem framgångsrikt och med rätt parametrar, kommer du att ha ett anpassat område i din instrumentpanel och kan öka din verksamhet. Det är sant att WordPress är ett mycket kraftfullt innehållshanteringssystem som erbjuder massor av bloggar. Genom åren har den blivit en stor plattform och låter oss bygga både grundläggande och professionella webbplatser - hosting cpanel argentina. Nya funktioner läggs till varje dag, till exempel anpassade menyer, posttyper, postformat och widgets.

Om du vill dela upp ditt webbinnehåll i olika kategorier baserat på din webbplatss struktur och layout, måste du skapa de anpassade posttyperna. Inne i din WordPress kan du definiera kategorier, inlägg och taggar av vissa författare. Du kan också lägga till bilder och ge trovärdighet till din webbplats, och allt detta beror på den anpassade posttypen.

Här har Oliver King, en toppspecialist från Semalt , diskuterat de fyra enkla stegen för att skapa anpassade posttyper i WordPress.

Steg 1 - Registrera posttypen

Det första steget är att registrera posttypen. För detta bör du öppna functions.php-filen och lägga till det specifika doe i det..Du bör se till att koden är infogad i PHP-taggen. Det finns olika koder som kan läggas till här, men de vanligaste koderna är:

  • funktion movie_reviews_init - Det här hjälper oss att skapa nya funktioner i de anpassade posttyperna. Den här koden läggs huvudsakligen in i functions.php-filen.
  • Etikett - Denna beskrivande kod ska läggas in i PHP-filen noggrant. Wordpress använder senare informationen som nämns i den här koden för att definiera dina anpassade inlägg.
  • show_ui - Det hjälper till att skapa standard-användargränssnitt och hjälper till att hantera anpassade inlägg på administratörspanelen. Du kan också ställa in sant eller fel baserat på dina krav.

Steg 2 - Testa allt

När du har definierat den anpassade posttypen i functions.php-filen, ska du gå till WordPress instrumentbräda för att kontrollera om allt är gjort korrekt. Om sakerna är korrekt gjort visas nya menyalternativ på vänster sida av skärmen som heter Movie Reviews. Håll över det här alternativet, och du kommer se olika anpassade posttyper. Klicka på alternativet Lägg till nytt och arbeta på visning av dina anpassade inlägg. Om du klickar på visningsalternativet visas hur dina anpassade inlägg visas på hemsidan.

Steg 3 - Skapa anpassade inläggstypmallar

Om du inte är nöjd med den aktuella mallen på dina anpassade inlägg kan du skapa den nya filen som heter page-movie-reviews.php i tematets mapp för att få teman att ändras. Inne i den här mappen måste du infoga en viss kod innan du sparar inställningarna. Se till att du har satt in koden ordentligt och gå tillbaka till adminområdet för att kontrollera om allt är korrekt eller inte. Alternativet för din nya mall visas i sektionen Sidattribut.

Steg 4 - Lägg till fler alternativ

Om din webbplats handlar om underhållning eller filmer, kan du lägga till ett par filmrecensioner. För detta måste du justera storleken på miniatyrbilderna från WordPress-kontot. Du kommer att se en samling av recensioner som kan ordnas och omarrangeras baserat på din anpassade posttyp.

November 29, 2017