Back to Question Center
0

Semaltaktier 5 tips för att skrapa data från en webbplats

1 answers:

Uppgifterna finns inte alltid i läsningsformat, men finns på Internet. Merparten av informationen är tillgänglig på olika språk vilket gör det svårt för oss att förstå det och allting kan inte nås i CSV eller ett annat format. Under sådana omständigheter kommer det vara svårt för dig att använda informationen korrekt - joyetech evic vtc mini 75w ðºñƒð¿ð¸ñ‚ñŒ. Du kan också inte kombinera det med dataset och utforska det självständigt. Skrapning av data är sålunda det enda sättet att skapa kopior i läsbara och tillgängliga format.


1. Använd Google Spreadsheets och Google Chrome

Det är säkert att både Google Chrome och Google Spreadsheets hjälper till att skrapa data på bara 5 minuter, och du behöver inte infoga någon kod alls. Att känna till layouten på din webbplats är det första steget att skrapa och använda data. Det enklaste sättet att göra det är med ImportHTML-kommandot i Google Spreadsheets. Det fungerar som magi och skrapar hela din webbplats utan att kompromissa med kvaliteten. Du kan också använda programvara som är Chrome-vänlig och levereras med många funktioner.

2. Använd Scraperwiki för bättre resultat

Om du vill skrapa den komplexa databasen och inte ha någon programmeringsförmåga måste du prova Scraperwiki för bättre resultat. Det hjälper skrapa olika Wikipedia-sidor och tunga webbplatser och hämtar hela webbplatsen på hårddisken inom några minuter. Detta verktyg är värt att investera din energi och tid och säkerställer att du får de bästa och mest exakta resultaten. Scraperwiki har olika funktioner, till exempel att du kan skriva olika koder, kan begära att experterna skriver skrapor på dina vägnar och kontaktar Scraperwiki communities för bättre resultat.

3. Förstå strukturen hos en skrapa

Det är också viktigt att förstå skraparens struktur. De flesta skraparna äventyras av tre huvuddelar: köen av sidor som ska extraheras, området för strukturerad data ska sparas, till exempel en databas, och nedladdaren eller parsern som hjälper till att lägga till URL till linjen.

4. Förstå skrapans betydelse:

Skrapning är sättet att extrahera data från olika webbsidor, PDF-filer och andra dokument, vilket gör det användbart och läsbart för vidare bearbetning. Det är en av de mest användbara och övergripande teknikerna du kan implementera för att samla och använda data. Det bästa är att du inte behöver ha programmeringsförmåga att skrapa data om du använder verktyg som Kimono och import. io.

5. Lär dig hur du skrapar:

Du bör lära dig att skrapa om du vill ta bort data från olika webbsidor regelbundet. Dessutom kan du lära dig det när du har massor av information att bli förvånad över och vill återanvända den på din webbplats. Om du får e-postmeddelanden om intressanta produkter och tjänster kanske du vill skrapa och lära dig grunderna. Det är sant att skrapning är en enkel uppgift som kräver några programmeringsförmågor. Några webbskrapning verktyg kräver inte att du lär dig programmeringsfärdigheter och språk, vilket innebär att du kan utföra dina uppgifter utan någon kod.

December 22, 2017