Back to Question Center
0

Hur Amazonas forskningsverktyg kan påverka din produktnotering optimering?

1 answers:

Alla online-återförsäljare som övervakar e-handelsnäringsnyheter vet hur värdefulla de kan placera sina produkter på den globala handelsplattformen i Amazon. Amazon ger fördelar för både säljare och återförsäljare. Det är därför det aldrig är för sent att presentera dina produkter på Amazon, oavsett om du har din egen märkeswebbplats eller ej.

För att göra din produkt synlig på Amazon sökning måste du bygga en vinnande marknadsföringskampanj - curso online fotografia digital. Det bör noteras att Amazon A9 ranking algoritmen är helt annorlunda än vad vi brukade se på Google. Amazon gör en accent på intäktsmaksimering och rankar produkter senare. Det innebär att varje Amazon-säljare har en chans att öka sin totala affärsintäkter och locka ännu fler kunder än på en märkeswebbplats. Men i en sådan konkurrenskraftig e-handelsmiljö är det inte tillräckligt att placera dina produkter och vänta på försäljning, även om ditt varumärke är känt. Så, för att se till att dina produkter kommer att ses av din målgrupp, måste du investera din tid och ansträngningar i sökordsforskning och listoptimering. Dessutom är det lämpligt att använda en av Amazonas marknadsföringsprogram (Amazon Vendor Central, Amazon Seller Central, Amazon Vendor Central Express) som perfekt uppfyller dina företags behov.

Som en Amazon-säljare har du för mycket att göra, inklusive forskning, spårning och förvaltningstjänster. Om du har många produkter till ditt förfogande, är det ganska svårt att hantera dem alla manuellt. Du behöver professionell spårningssoftware för att hjälpa dig att uppnå framgång.

I den här artikeln kommer jag att bekanta dig med några professionella forsknings-och analysverktyg som hjälper dig att öka din ranking på Amazon och locka fler ledare.

TOP Amazon-verktyg som kan maximera dina intäkter på Amazon

  • Jungle Scout

) Om du vill få exakt information om vilka produkter och nischkategorier som är populära på Amazon, kommer Jungle Scout vara bäst för dig. Det här forskningsverktyget hjälper till att hitta Amazon-produkter du kan dra nytta av. Jungle Scout samlar in de mest pålitliga Amazon-försäljningsuppgifterna i branschen för att hjälpa dig att undvika några dyra affärsfel. Detta verktyg innehåller också en produktspårare som är utformad för att spara din tid du kan spendera på tråkig forskning. Dessutom kan du använda detta verktyg som spionerar dina nischkonkurrenter. Och slutligen är den bästa delen av det att du automatiskt kan undersöka din nisch för att avslöja dolda intäktsströmmar. Om du vill använda Jungle Scout som en Chrome-förlängning kan du få omedelbar produktinsikt på vilken sida du bläddrar. Du kommer att få tillgång till varje produkts pris, beräknad försäljning, granskning och mer. Det hjälper dig att göra exakta produkter jämförelser på flyg.

Så, Jungle Scout kan hjälpa dig att vara på toppen av den konkurrenskraftiga Amazon-marknaden och överlista dina nischkonkurrenter.

  • Semalt Amazon SEO

De flesta shoppare använder Google-sökning för att hitta Amazon Produkter. Först och främst lägger de in produktnamnet plus Amazon i Google sökrutan, och visas först på Amazonas sökresultatsida. Semalt Amazon SEO tjänar till att öka chanserna att din Amazon-produktlista visas på TOPPEN av Google SERP. Med den unika tekniken för massiv länkbyggnad gör Semalt att Google associerar din produktsida med de nyckelfraser du behöver tvinga din butik till TOP-resultaten. Du kan beställa sex månaders eller årsabonnemang som inkluderar sådana tjänster som professionella sökordsförslag, effektiv länkuppbyggnadskampanj, upp till 100 söktermer i Google TOP10, ranking förbättring, existerande SEO-felkontroll och -korrigering. Det som är bäst är att du kommer att kunna få konstant professionellt stöd från erfarna Semalt-specialister.

Så, om du vill slänga ut dina konkurrenter och få ett oändligt flöde av potentiella kunder från den största trafikkällan på Internet, kommer Semalt Amazon SEO att tillgodose alla dina företags behov.

  • AMZ Tracker

Nyckelordspårning är en viktig del av en optimeringskampanj, inklusive Amazon-produktnotering optimering. Det är den första Amazon-sökordsspåraren, så det är förmodligen mer moget än så för de konkurrenskraftiga sökordsspårningsverktygen. Det här verktyget hjälper till att odla rankings och hålla dem höga under lång tid. Enligt AMZ Tracker-offensiv strategi kan du snabbt nå rankningar på första sidan genom reklam, optimering av konverteringsfrekvens och konkurrentanalys. Det ger dig information om dina produktplaceringar positioner och spårar dina konkurrenters produkter så att du kan se när de gör en förändring som fungerar. Dessutom samarbetar AMZ Tracker med den största Amazon-plattformen Vipon. com som gör det möjligt för köpmän att rikta miljontals potentiella kunder. En ny fördel är att AMZ Tracker gör det möjligt att optimera produktlistan. AMZ Tracker On Page Analyzer visar de starka och svaga punkterna i din nuvarande produktlista, vilket ger dina möjligheter att korrigera. Dessutom ger Amazon en chans att spåra negativa recensioner och anpassa e-postrapporter.

  • Försäljningsord

Detta verktyg visar dig de mest relevanta sökord som dina potentiella kunder använder att hitta dina produkter eller relaterade föremål inom samma nisch. Dess databas omfattar mer än 170 miljoner nyckelord. Detta verktyg passar perfekt för handlare som vill öka försäljningen av sina produkter på Amazon. Merchant Words programvara hjälper till att avslöja mycket specifika sökordsfraser som kunder använder för att hitta en viss produkt. Det är mycket lättare att rangordna med dessa fraser eftersom de inte är mycket konkurrenskraftiga. Dessutom kan du med hjälp av det här verktyget få nyckelord från den globala marknaden. Merchant Words-mjukvaran ger dig tillgång till en global publik med en databas med söktermer från kunder från olika europeiska och asiatiska länder. Med verktyget Merchant Words kan du göra ultimata CSV-nedladdningar för att integrera dessa data med vilket system du använder effektivt. Och slutligen, med hjälp av detta verktyg kommer du att kunna få professionellt kundsupport. Keyword Tool

Keyword Tool är en professionell Amazon sökord forskning programvara som tjänar till att hjälpa online-handlare generera relevanta långsiktig söktermer med hjälp av Amazon Search Suggest-funktionen. Det här verktyget implementerar Amazon-rankningsfunktioner för att generera hundratusentals tillämpliga långsiktig söktermer för Amazon-listoptimering. Amazon-säljare som vill ha tillgång till mer avancerade funktioner kommer utan tvekan att dra nytta av alternativet Keyword Tool Pro for Amazon. Element som övervakning av de högsta rankade sökorden är emellertid oåtkomliga för användare av Amazon Keyword Tool.

December 22, 2017