Back to Question Center
0

Semalt talar om WebHarvy, en av de bästa gratis webbscreppersna

1 answers:

Internet har massor av dataskrapningsprogram. Några av dessa verktyg är lämpliga för icke-tekniska användare, frilansare och utbildare, medan de andra är föregående val av företag, stora varumärken och företag. WebHarvy är en relativt ny data skrapning programvara som automatiskt kan extrahera information från bilder, e-postmeddelanden, texter och webbadresser - illuminazione emergenza led. Detta freeware sparar tid på datautvinning och ger innehållet i olika format. WebHarvy är lätt att använda verktyg som börjar skrapa inom några sekunder. Den extraherar data från olika webbsidor baserat på dina sökord och sparar det i användarvänliga och läsbara format. Några av dess mest intressanta alternativ nämns nedan:

1. Pek och klicka-gränssnitt

WebHarvy är en visuell webbskrapa och har ett pek och klicka-gränssnitt så att du inte behöver skriva skript och koder när du skrapar dina data. Dessutom kan du använda den inbyggda webbläsaren för att navigera på olika webbsidor och välja information som ska skrapas med ett musklick. WebHarvy är ett av de väldigt få dataskrapningsverktygen som lovar kvalitetsresultat och kostar dig inte någonting.

2. Skrapa från flera webbsidor

Med WebHarvy kan du enkelt skrapa data från olika webbsidor som produktförteckningar, nätbutiker, e-postadresser, nyhetssajter, reseportaler osv.Det här verktyget tar inte bara ut data men gör det också enkelt för dig att krypa din webbplats och förbättra sin ranking i sökmotorns resultat.

3. Kategori Skrapning

Med WebHarvy kan du nu skrapa information från listan över länkar som kan leda till liknande sidor eller listor på en webbplats. Med andra ord kan vi säga att du kan använda WebHarvy för att extrahera data från kategoribaserade webbplatser som Amazon och eBay utan att kompromissa med kvaliteten. Dessutom delar det här lättanställda verktyget din skrapade data i olika underkategorier.

4. Ladda ner bilder

Att extrahera data från bilder är ett av de stora problemen vi står inför idag. Med WebHarvy kan du ladda ner bilder när de helt eller delvis är skrapade på din hårddisk. Detta verktyg skrapar automatiskt bilder som visas på olika webbsidor och e-handelswebbplatser.

5. Auto Pattern Detection

Det här verktyget skiljer sig från andra vanliga data skrapningsprogram, eftersom WebHarvy automatiskt kan identifiera mönster av data som förekommer på olika webbsidor. Det betyder att du inte behöver skrapa data individuellt från priswebbplatser och e-postadresser. Det beror på att WebHarvy konfigurerar allt för dig och identifierar automatiskt kategorier och mönster av data som skrapas.

6. Nyckelordsbaserad skrapning

Till skillnad från andra vanliga skraptjänster utför WebHarvy sökordsbaserad skrapning för användaren. Det betyder att om du vill extrahera information från webbsidor baserat på deras sökord kan du justera inställningarna WebHarvy och låta verktyget utföra sin funktion. Data kommer att extraheras från webbplatser utan att störa dina nyckelord, och det är alltid felfri.

7. Regelbundna uttryck

Det är säkert att säga att WebHarvy är ett bra alternativ till Kimono Labs och Import. io. Med detta freeware kan du använda de vanliga uttrycken på både text- och HTML-källor och skrapar data för dig utan att kompromissa med kvaliteten.

December 22, 2017