Back to Question Center
0

Semalt: Webbskrapor. Det enklaste sättet att använda webbskrapningsprogram

1 answers:
En webbskrapa är ett program eller en mjukvara som är utvecklad för datautvinning från flera webbplatser. Eftersom webbdatautvinning har blivit en vanlig praxis bland företag erbjuder vissa webbplatser gratis webbskrapor medan den andra tillhandahåller dem som de tjänster du ska betala för. Ett av de mest pålitliga webbskrapningsverktygen är Web Scraper - casino kingdom no deposit.

Med en webbskrapa kan du skapa din egen databas över företagens e-postadresser, eller du kan skapa dina produkter eller e-butikskatalog. En av de bästa fördelarna med det här verktyget är att kontakter av ett företag kan laddas ner anonymt från många webbplatser med enastående hastighet och med hög noggrannhet! Det skrapade innehållet kan också sparas i olika format och olika platser så att det kan användas när som helst du behöver. Här är några av de överlägsna funktionerna i mjukvaran.

Webbskrapafunktioner

14-dagars gratis provversion

Webbskrapa levereras med en 14-dagars gratis provversion. Det innebär att du kan prova programvaran gratis i två veckor. Därefter kan du köpa det om du gillar det.

Det behöver ingen programmeringskunskap

Webbskraper kräver ingen kunskap om något programmeringsspråk eller skript. Allt du behöver göra är några musklick och välj önskad data för extraktion.

Det kan hantera flera webbläsare samtidigt

Webbskrapa kan ta data från flera webbsidor i en enda running, och det kan också fungera på flera webbläsare samtidigt. Detta sparar tid och energi.

Möjlighet att extrahera data från säkra webbplatser

Detta webbskrapningsverktyg har förmågan att extrahera data via proxyservrar så att den kan ladda ner och skrapa data från mycket säkra webbplatser med användningen av proxyservrar. Den här funktionen är användbar för företag som skrapar data från säkra webbplatser som LinkedIn och Facebook.

Det kan omvandla skrapad data till flera format

Det exporterar data till olika format. Det kan exportera skrapad data till TXT-, XML- och CSV-format beroende på användarens instruktioner. Det kan faktiskt omvandla samma data till tre olika format.

Det ger ett användarvänligt gränssnitt

Verktyget erbjuder ett lättförståeligt och användarvänligt gränssnitt, så du behöver ingen teknisk kunskap att använda Det. Du behöver inte också handledning eller videodemonstration för att använda den.

Konkurrenskraftigt pris

På grund av sina överlägsna egenskaper kan du tro att det kostar en förmögenhet. Men det kommer till ett rimligt pris.

Finns i två versioner

Det finns två versioner av webbskrapa. Den första versionen kan jämföra konkurrenters erbjudanden och produkter. Den andra versionen är avsedd för utvinning av kontakter. Du kan välja vilken version som passar din verksamhet. Det är emellertid inte ovanligt att ett enskilt företag köper båda versionerna. Du kan också göra detsamma för att få bättre resultat.

Sammanfattningsvis, eftersom du inte har något att förlora, varför inte prova den 14-dagars provversionen. Du kan sluta köpa det efter försöksperioden.

December 22, 2017