Back to Question Center
0

Semalt recension: Fördelaktiga webbskrapningstjänster för icke-kodare

1 answers:

Att vara en icke-teknisk person kan uppstå några hinder när man väljer lönsam webbskrapning service. Det är sant att det finns ett stort antal program på Internet. Några av dem extraherar data från e-postadress medan de andra riktar sig till nyheter, resesidor och sociala medier - free emblem template designs. Följande data extraheringsprogram är speciellt utformade för icke-kodare och personer som vill hålla sig borta från programmeringsspråk som C ++ medan de utför sina uppgifter.

1. Spinn3r

Det är en av de bästa och mest fördelaktiga webbskrapningstjänsterna för icke-kodare. Spinn3rs specialitet är att den kan skrapa hela din webbplats och extraherar data från privata bloggar, sociala medier och RSS-flöden. Den använder ett Firehose API och hanterar mer än 80 procent av indexering och krypning på Internet. Dessutom sparar Spinn3r den extraherade informationen i JSON-formuläret och har egenskaper som liknar Google. Den skannar och uppdaterar dina dataset enligt dina krav och utför en sökning på de råa data, vilket ger dig högkvalitativ och välstrukturerad information lätt.

2. Octoparse

Octoparse är en av de dataskrapningstjänster som är lätta att konfigurera. Det är allmänt känt för sitt användarvänliga och enastående gränssnitt. Octoparse gör det enkelt för dig att skrapa data från svåra webbsidor och efterliknar den mänskliga användaren samtidigt som du extraherar information och riktar in olika webbplatser och bloggar. Octoparse låter dig spara den extraherade data på sitt moln eller ladda den på en lokal maskin.

3. ParseHub

Precis som andra kända datautvinningstjänster, är Parsehub en pålitlig och gratis tjänst som riktar sig mot ett stort antal webbplatser och använder omdirigeringar, JavaScript, AJAX och kakor. Dessutom är detta program utrustat med avancerad maskininlärningsteknik och kan läsa och utvärdera PDF-dokumenten på ett bättre sätt. För närvarande kan användarna av Windows och Linux använda Parsehub, och det kan utföra flera uppgifter på 30 minuter.

4. Fminer

Fminer är ett av de mest fördelaktiga dataskrapningsprogrammen. Den kombinerar världsklassspecifikationer och låter dig visualisera dina data medan den skrotas. Fminer hämtar information från både enkla och komplicerade webbplatser och kräver ingen programmeringsfärdigheter alls. Om du saknar teknisk kunskap är Fminer rätt program för dig.

5. Outwit Hub

Det är en kraftfull Firefox-förlängning som du kan ladda ner och använda som en vanlig Firefox-tillägg. Outwit Hub är ett av de bästa och mest fantastiska datautvinningsverktygen. Det samlar inte bara in och skrapar data men crawls även olika webbsidor, vilket gör det enkelt för dig att marknadsföra ditt varumärke. Det här programmet behöver inte programmeras och är lätt att använda.

6. Webbskrapa - En Chrome Extension

Det är en känd Google Chrome-förlängning med högkvalitativa funktioner och egenskaper. Webbskrapa är ett bra alternativ för import. io och kan integreras med alla operativsystem. Du behöver bara markera de data du vill skrapa och Web Scraper kommer att extrahera och transformera det, vilket ger dig bästa möjliga resultat. Den hanterar webbplatser i JavaScript och Ajax och är det mest kraftfulla programmet för icke-tekniska personer.

December 22, 2017