Back to Question Center
0

Semalt: Den bästa databasen för lagring av webbskrapningsdata

1 answers:
Postgres är en databas som används för att lagra stora uppsättningar data från webbmining och skrapning. Nyligen gav Postgres en inbyggd funktion som kallas JSONB, där "B" står för binär. Om du skickar strukturerade data som kan representeras som JSON (JavaScript Object Notation) analyserar Postgres data och lagrar dataseten i binärt format. Om din skrapkampanj är JSON-baserad, är Postgres den bästa datamängden att överväga.

Handlar Postgres kinesisk text?

Vissa webbansvariga har ställt frågor om huruvida Postgres hanterar kinesiska texter. Svaret på denna fråga är ett stort ja - ssd vds nedir. När du skapar en databas är din app och databasdrivrutinen två faktorer som spelar mycket roll. Postgres är en webbskrapning -databas som fungerar med Unicode-supporten. I processen att generera din Postgres-databas, överväg att ange UTF-8-kodningen.

Postgres JSONB vs. NoSQL-databas

NOSQL är en fri och enkel att använda en databas som lagrar data i öppen form. Om du till exempel extraherar data på finansmarknaderna måste du vara försiktig med hur dina data lagras. Det är här problemet kommer in. NoSQL-databasen omfattar inte datastrukturkontroll. Om du saknar det här steget slutar du ha data i oläsliga format.

Postgres, å andra sidan, tillåter bloggare och marknadsförare att använda dataintegritet. Postgres, webbskrapningsdatabutiker, extraherad data i binära format. Den här databasen stöder både HSTORE och JSON-versioner.

Postgres prestanda

Postgres är en databas med högsta prestanda som används för att lagra stora mängder data som extraheras på olika språk. Denna databas är utformad för både sök och filtreringsresultat. Postgres JSONB är också känt för att hantera vissa språk tecken som kinesiska. Andra funktioner i Postgres inkluderar:

  • Datautvinning med helt teckenstöd;
  • Snabbt utförande av filtrerings- och sökuppgifter;
  • Lagring av välstrukturerad data extraherad från HTML-taggar;
  • Hämta data från skrapa platser och lagra den i läsbara format;

Varför Postgres JSONB?

En användbar databas bör optimera index och klassificera data i flera dataset i realtid. Låt inte förseningar och timeouts påverka ditt skrapprojekt. Postgres använder genetiska kluster för att bryta ner data i olika databaser för enkel återhämtning.

Lagring av data handlar inte bara om svarstid och timeout. Uppdatering av aspekt tar allt. Använd kluster för att ladda underobjekt och inaktivera indexering tills du är färdig att paketera dina data. Detta hjälper klienter att ladda flera dataset samtidigt.

Det har aldrig varit så lätt att indexera ett vanligt föremål. Med Postgres webbskrapningsdatabas kan du snabbt indexera en gemensam sak genom att klassificera ämnet i en annan rad och länka in posten med en helhetsfrämmande nyckel. Index det utländska nyckel heltalet för att få dina resultat.

Blandar du både dokument och traditionella bordstrukturer när du lagrar stora datamängder? Ingen anledning att oroa sig för detta. Låt Postgres JSON B göra jobbet för dig. Med Postgres webbskrapningsdatabas krävs ingen ompresning.

December 22, 2017