Back to Question Center
0

Är det möjligt att skapa kvalitet bakåtlänkar för en nyligen etablerad webbplats?

1 answers:

Det kan vara ganska svårt att få backlinks till en e-handelswebbplats. Du kan dock undvika denna sökmotoroptimeringsteknik eftersom det är ett måste för din framgång. Det är fallet för de flesta online-företag. Det kan vara särskilt knepigt för webbkällor som inte har en blogg.

Du måste vara redo att länk byggprocessen kommer att ta mycket tid och ansträngningar trots att du kan höra om denna process från olika sökmotoroptimeringsbyråer. De lovar att skapa en högkvalitativ länkprofil inom en månad till ett rimligt pris - σολγκαρ. Men du borde förstå att allt låter för bra för att vara sant. I verkligheten tar det minst sex månader eller mer beroende på din affärs- och nischmarknad.

Mot bakgrund av de senaste uppdateringarna från Google måste du vara mycket försiktig med kvaliteten på de bakåtlänkar du skapar. De måste byggas på relevant för din bransch, väl indexering av webkällor. Dessutom måste du kontrollera om en webbplats har straffats på förhand eller inte. Skapa backlinks kan du antingen stärka dina positioner på sökresultatsidan eller försvaga dem som visar Google att du inte är pålitlig webbkälla.

Det här inlägget är utformat för att dela med dig några av de bästa länkbyggnadsstrategierna som fungerar otroligt bra för e-handelskällor. Sätt att skapa kvalitet bakåtlänkar

  • den rörliga mannen tekniken

den höga andelen företag misslyckas på grund av de många olika metoderna. Men efter det att de misslyckats, är deras länkar förbli tillgängliga. Deras tidigare affärspartners länkade fortfarande till dem eftersom de inte har något sätt att känna till dessa företag existerar inte och rankas längre. Deras webbsidor arbetar fortfarande, men har inget värde eller trafik. I de flesta fall kan brutna länkrutor inte hitta dem.


Genomförande "Flytta män", kan du använda lediga sidor till din fördel. Du kan en tjänst till webkällorna som din, hitta de döda webbplatser som länkar till dem. Du kan be dessa personer att länka tillbaka till din webbplats istället. Genom att implementera denna enkla länkbyggnadsteknik skapad av Brian Dean (Backlinko SEO blogg skapare) kan du bygga kvalitet bakåtlänkar till din webbplats på ett fritt och organiskt sätt.

Denna länkbyggnadsteknik fungerar ganska enkelt och kan implementeras av alla online-företag som vill skapa kvalitet bakåtlänkar. Allt du behöver är att ta reda på vilka webbkällor som redan nämner ditt varumärke och de produkter du säljer, och vänligen be dem att lägga till din källlänk till deras recensioner. Men innan du frågar om bakåtlänkar måste du kontrollera om en webbkälla kan vara en bra länkbyggnadsmöjlighet för dig eller inte värt din uppmärksamhet. En annan sak du behöver kontrollera är att detta omnämnande är kopplat från varandra.

December 22, 2017