Back to Question Center
0

Hur man skapar follow-back-länkar på rätt sätt?

1 answers:

Bakåtlänkar är viktiga för alla online-företag. Webbmästare är ganska angelägna om att få backlinks till sina webbsidor eftersom det kan bidra till SEO-insatser och höja en webbplatsrankning. I ljuset av de senaste rankingsuppdateringarna i Google, räddas webbplatsägare för att skapa bakåtlänkar av låg kvalitet eftersom det kan leda till att rankningar släpps och andra Google-sanktionsundersökningar. Det är därför som alla webbansvariga letar efter höga PR-webbkällor för att bygga backlänkar på dem - talk to a computer technician online free. Antalet sådana auktoritära webbkällor är begränsat, och det är svårt att få länkbyggnadsmöjligheter från dem. Men om det är omöjligt för ditt företag att etablera affärsrelationer med höga PR-webbplatser, är det inte en anledning att engagera sig i spammy-länkbyggnadsteknik. Istället för det borde du leta efter andra mer knepiga sätt att göra höga PR-bakåtlänkar. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man får backlinks från PR10 webbplats Wikipedia.


Genom åren har Wikipedia blivit ett stort problem för de flesta marknadsförare eftersom det är nästan omöjligt att övervärdera denna källa på Google. Denna eviga konkurrent kan dock få fördelar för ditt företag i form av kvalitativa inkommande länkar. Wikipedia kan användas av marknadsförare av innehåll för att hjälpa till med sökmotoroptimering och bidra till uppdraget av världens största pedagogiska källa.

Människor missförstår ofta rollen bakåtlänkar på Wikipedia. De flesta tycker att det är tillräckligt att lägga till länken till avsnittet "Externa länkar" om innehållet är relevant för sin webbplatsbransch. Men i verkligheten ger det inte någon effekt alls. Om du har ett smart tillvägagångssätt för att lägga till dina bakåtlänkar till Wikipedia, kommer det att ge dig många positiva resultat. Tvärtom kan det orsaka många problem, inklusive att ha din tillagda domän listad som spam och förbjudet från Wikipedia.

I den här artikeln kommer jag att dela med dig några bra metoder på Wikipedia-backlinks. Så, om det görs korrekt kan det fortfarande vara en stor fördel för din webbplats sökmotoroptimering.

Hur har backlinks förändrats på Wikipedia under det senaste decenniet?

Wikipedia lanserades 2001 som den största pedagogiska webkällan i världen. På den tiden var backlinks inköp och andra spammiga länkar byggtekniker inte så populära. Det var därför som det var tillåtet för alla att skapa follow-backlinks på Wikipedia. Men med Googles tunga viktning av Wikipedia och dess bakåtlänkar var webmastrarna snabba på SEO-effekten. Sedan den tiden har Wikipedia ändrat en inställning till att skapa följa bakåtlänkar på sina sidor. För att förhindra massiva spamattacker och Google-riktlinjerna, tillåter Wikipedia att placera endast nofollow-länkar som inte överför någon länkjuice. Dessutom skapar Wikipedia en backlista med syfte att blockera domäner som de ansåg spam.

Även om nofollow-bakåtlänkar har mindre effekt på SEO än att följa dem, är Wikipedia-backlänkar fortfarande några av de mest efterfrågade på en digital marknad. Det kan förklaras av hög PageRank av denna källa och Googles riktiga inställning till länkarna från denna källa.

December 22, 2017