Back to Question Center
0

Hur kan jag förbättra min SEO genom att fastställa brutna omdirigerings-backlänkar?

1 answers:

Ja, det är möjligt att ge ett ganska bra ökning till din övergripande satsning på SEO - bara genom att fixa dina redan befintliga länkar och söka efter omdirigering bakåtlänkar. Hur? Vi får se.

Tre huvudskäl till att återvinna brutna länkar:

1. Du kan ta full kontroll över genomförandet av processen (till skillnad från lejonens andel av det andra arbetet, till exempel som marknadsföring av innehåll) - parco giochi bambini emilia romagna pizza.

2. Att fixa brutna länkar, du kan inte bara öka din sökrankning utan förvärva många andra dolda fördelar (e. g. , bättre användarupplevelse);

3. Du kommer att få ut det mesta av den insats du redan har hanterat. Med tanke på att hela processen i stor skala kan visa sig vara ganska motintetiv och potentiellt svår att hanteras ordentligt, är här en kort uppsättning åtgärder för att hantera det på rätt sätt:

  • Identifiera alla trasiga länkar du har på din webbplats eller blogg.
  • Dela dem med de stora omdirigeringsmönstren.
  • Använd länkbyggnad och hjälpverktyg för att skriva omdirigeringar.
  • Fyll i dina arbeten med omdirigering bakåtlänkar och ha en allmän kontroll.

Identifiera Broken Links

Låt oss uttala det ännu en gång - vi ska leta efter omdirigering bakåtlänkar som leder till brutna sidor på din webbplats eller blogg. På så sätt måste du få en sammanfattande rapport om dem - med hjälp av antingen Google Search Console eller något specialverktyg för onlinehjälpmedel för mycket bättre och tydligare data, t.ex. Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt) eller Skrikande groda SEO spindel. När allt kommer omkring är det bara upp till dig att bestämma vilken ram du ska välja för den uppgiften.

Gör såhär, kom ihåg - du måste också fixa alla trasiga interna länkar du har på din webbplats eller blogg, eftersom det kan finnas många webbadresser som har migrerat under de senaste åren. Så, allt du behöver förbereder dig för mycket manuellt och tydligen tidskrävande arbete - med hjälp av Googles sökkonsol för att omdirigera bakåtlänkar manuellt med. htaccess eller special plugin om du använder WordPress. Eller så kan du också omdirigera en hel del länkar som behöver en åtgärd - helt enkelt med hjälp av en av de tidigare nämnda onlinehjälpare.

Som användare på WordPress förväntades jag identifiera mina gamla URL-mönster (till exempel som domän + år + månad + efter namn. html) och nya webbadressmönster (t.ex.g. , domän + postnamn). När du lägger in på vanlig engelska måste du skriva en särskild instruktion för Googles krypningsrobotar som berättar om dessa eller andra permanenta ändringar - både i webbadressen och HTML-sidkoden (annars arbetar du med 301 omdirigeringar).

Skriv omdirigeringar

Jag brukade använda Permalink hjälparverktyg för att arbeta med kodadresserna. Allt borde vara självförklarande där, men kom ihåg att ha källadressmönstret som webbadresser som börjar med din domän, följt av siffror och en snedstreck, som ska slutas med den varierande åldern från WordPress och notera i HTML som släpper bort perioden. Kom ihåg att variabeln alltid bör startas och avslutas med ett snedstreck.

Komplett omdirigering bakåtlänkar och kontrollera dem

För att slutföra proceduren, bädda in din. htaccess-fil med koden via FTP-anslutning med din server. Varning - se till att allt är på plats. Jag menar det som reglerar åtkomst till din webbplats eller blogg med. Htaccess, om något går fel kan du också krascha allt - även med en något felaktig kod. På så sätt behöver du bara dela omdirigeringen till Source and Target, kör ett kontrollförfarande med ett sökverktyg - och du är klar!

Tips: samma procedur kan tillämpas på brutna interna länkar också. Naturligtvis borde de inte passera genom omdirigeringar, men det är tyvärr inte alltid möjligt. Kom ihåg att ha en omdirigering är mycket bättre än 404.

December 22, 2017