Back to Question Center
0

Vad är det enklaste sättet att bygga höga PR7-backlinks?

1 answers:

När det gäller mig är det inte så svårt att bygga backlänkar och det kan bli en ganska lätt uppgift när det hanteras på rätt sätt. Och du kan också skapa backlinks från översta auktoritativa webbplatser, med högsta möjliga sidrankning. Jag menar att du är fri att ta inte bara en enda PR7-backlänk utan också mycket mer värdefulla som har poäng upp till PR8 eller till och med PR9 poäng. Och nedanför kommer jag att visa dig några bra ställen med ett ganska högt PageRank-värde värt att bygga länk med. Låt oss granska min listade lista inklusive några av de mest populära webbplatser, till exempel Om - nokian hok. mig. Wordpress. org, Drupal. org, Apple. com, liksom Flickr. com.

Följ mina steg-för-steg-handlingsplaner för att få några extra PR7-backlinks där ute för att peka på din egen hemsida eller blogg. Fortsätt läsa, och njut av en ganska mätbar förbättring av PageRank, domänmyndighet och hela utbudet av SEO i boostat skala.

Om. jag

Jag rekommenderar att du gör ditt första försök där och ingen annanstans. Handla om. jag är en mycket enkel online-plattform som är utformad som ett kort för e-handel. Tjänsten tillåter att du drar allt du behöver tillsammans - både affärswebbplatser och dina personliga profiler på sociala medier som Facebook, LinkedIn, Google Plus och andra webbplatser eller bloggsidor. Så här kan du få ett par av den värdefulla PR7-backlänken där ute. Gå bara till huvudsidan på A för registrering. När du har allt på plats - gå till "redigera" sidan och fortsätt med avsnittet "biografi". Sätt sedan in en länk som pekar på din huvudwebbplats eller blogg. För att slutföra uppgiften klickar du bara på fliklänkar för att placera ditt eget domännamn - och du är klar!

WordPress. org

Det är en välkänd och pålitlig tjänst som erbjuder öppen källkodsprogramvara. WordPress handlar huvudsakligen om bloggar och CMS-nätverksramar som är beräknade för att ge upp och stödja cirka en fjärdedel av hela webresurserna för tillfället. Så här får du de förtjänta backlinksna med PageRank-värdet upp till 9 poäng. Allt du behöver är att slutföra sin registreringsprocedur och fortsätt med din nyskapade profilsida - bara för att fylla din webbplats eller bloggadress där ute.

Drupal. org

Det är nästan lika enkelt som det tidigare alternativet, du kan bara registrera dig på Drupal. org - och få ett nödvändigt antal PR7 backlinks. Faktum är allt med Drupal. Org måste vara smidigt och självförklarande, så det är osannolikt att du kommer att möta några problem där.

Flickr. com

Försök bygga länkar till denna populära webbhotell. Förutom de andra avancerade och definitivt kraftfulla funktionerna som finns på Flickr. com, den här webbplatsen tillåter att utforska och dela foton inom lokala användare och engagerade samhällen. Mycket som i de två tidigare fallen är allt du behöver för att skapa din personliga profil och lägga den i registret. När det är klart, klicka bara på fältet och välj rätt alternativ för att redigera din profilinformation. Glöm inte att spara dina framsteg och njut av en annan backlänk som pekar på din webbplats eller blogg. Lycka till!

December 22, 2017