Back to Question Center
0

Vad är sätten att få höga PR-följa bakåtlänkar från bloggar?

1 answers:

Commentluv blogg är ett rätt sätt att få kvalitet hög PR-bakåtlänkar som vanligtvis släppte mina webbansvariga. Detta ämne kommer alltid att vara motstridigt att diskutera. Commentluv bloggar ger sina fördelar för webbplatsägare eftersom de hjälper till att bygga kraftfulla länkar, eftersom de får dig tillbaka en länk som pekar på en av dina blogginlägg.

I den här artikeln kommer vi att diskutera några väsentliga sätt hur man bygger höga PR-följa bakåtlänkar från commentluv-bloggar.

Låt oss först diskutera vad commentluv bloggarna är och var hittar de. Med dessa typer av bloggar kan du länka tillbaka en av dina blogginlägg och skicka kvalitetslänkjuice till dina webbsidor - real driver's license for sale. De flesta webbansvariga hävdar att bakåtlänkarna har mer värde för webbplatsoptimering än nofollow-enheter. Båda dessa typer har emellertid sina fördelar för att uppnå organisk trafik. För att skapa en kvalitetslänkprofil måste du skapa både follow-back och nofollow-backlinks. Som regel orsakar nofollow-bakåtlänkar på höga PR-platser nya backlinks och följer trafikflödet till en webbplats. Om du gör backlinks till dina bloggar eller webbplatser, bör du komma ihåg att bakåtlänkar kommer att göras genom en genomtänkt strategi eftersom det förbättrar synligheten på din blogg.

Jag gillar Neil Patels idé om att bygga länkar. Han upptäckte en uppfattning om att bygga länkar på ett skalbart sätt. Denna metod ger dig chansen att spåra dina prestationer och vidta en möjlig åtgärd medan en plan inte fungerar.

Dofollow social bookmarking-webbplatser

På grund av Googles frekventa rankingalgoritm uppdateringar beslutar de flesta bloggare att göra sina länkar nofollow för att se misstänkt för sökmotorer. Några av bloggarna för kommentarer är dock fortfarande tillgängliga och ger webbplatsägare högkvalitativa follow-back-länkar.

Vanligtvis är blogginlägg ett enkelt sätt att skapa backlinks. Den här metoden kontrollerades av många framgångsrika webbansvariga, och om det görs korrekt ger det bra resultat avseende trafik, rankning och konvertering. Du måste ta länkbyggnad som ett medium för relationsbyggande. Inledningsvis kommer det inte ge dig fördelar. Men i det långa loppet kommer du att kunna bygga auktoritet och öka trafiken till din webbplats.

Några av bloggarna begränsar antalet kommentarer för varje artikel. De tillåter att skapa follow-back-länkar bara för de första kommentatorerna. Administratören av en blogg bestämmer personligen huruvida du ska godkänna att du följer backlinks eller inte. Om de märker några spammiga handlingar från din webbplats, förbjuder de sannolikt att du placerar follow-back-länkar på deras blogg. Men om de tycker att dina kommentarer är organiska och relevanta för det diskuterade ämnet, kommer de att ge dig utmärkta bakåtlänkar varje gång du kommenterar deras bloggar. Tips för att skapa follow-back-länkar på Commentsluv-bloggar

Först och främst försök att inte se spammy. För att skapa ett gott rykte på en blogg måste du lämna kvalitativa och användbara kommentarer. Se till att du noggrant läser en artikel och förstår ämnet. Annars kommer du att skriva kommentarer som inte klarar sig och ser onaturliga ut. Dessutom försök inte ens att annonsera din online-verksamhet i kommentarer till artiklar som är irrelevanta för din bransch. Du kommer att bli borttagen för det och får aldrig möjlighet att skaffa efterföljande bakåtlänkar på den här bloggen. Du bör försöka inte överdriva länk bakåtlänkar eftersom det kan se onaturligt och spammy. Dessutom rekommenderar jag dig att undvika en och två rad kommentarer.

December 22, 2017