Back to Question Center
0

Finns det någon ultimat tillvägagångssätt för att skyrocket min PageRank med bakåtlänkar?

1 answers:

Det finns flera aktuella giltiga strategier som kan användas för att höja förmodligen varje webbplats eller bloggens sidrankning med bakåtlänkar. Och innan vi börjar, låt oss möta det - du kan inte bokstavligen "skyrocket" din befintliga PageRank med bakåtlänkar, oavsett hur knepigt eller välinriktat de kan vara. Självklart står din backlink-profil bland de viktigaste faktorerna som är viktigast när det gäller ett mätbart inflytande som äntligen bestämmer din webbplatss sidrankning - linux serveur anti ddos. Bland de andra faktorer som anses av de stora sökmotorerna som Google är följande: permalinks själva, huvudmål nyckelord, unikt kvalitetsinnehåll och resten av webbplatsen egenskaper som är mindre avgörande i SEO. Kommer tillbaka till den punkten - det är bara omöjligt att omedelbart förbättra din PageRank med bakåtlänkar. Men uppgiften är fortfarande möjlig, eftersom du är villig och redo att arbeta med tålamod på din övergripande långsiktiga strategi. Nedan är förmodligen mest rimliga sätt att länka byggnad som kan bidra till din högre sidrankning i Google.

Och låt mig ge dig det sista försiktighetsvaret - försök aldrig att öka PageRank med bakåtlänkar automatisering. Så här är vad som bör övervägas först och främst:

Fokusera mer på Kvalitet, snarare än Kvantitet

Kärnkonceptet som gör lejonens andel av SEO-strategier är enbart vad gäller kvalitet. Enkelt sagt är det globala målet att SEO ska uppnå ett stabilt och långvarigt resultat för marknadsföring på SERP. Tyvärr står för många bloggare och nybörjare webbansvariga inför ett vanligt problem med bygglänkar. Jag menar mycket ofta att de prioriterar kvantitet, i ett desperat hopp om att släppa ett stort paket bakåtlänkar där ute kommer deras totala rankningar att växa. Men de är fruktansvärt fel för att ha lågkvalitativa eller irrelevanta länkar är inte bara värdelösa för SEO-ändamål. Faktum är att det finns stora chanser att tjäna dig själv en svår rankning, istället för framsteg. I värsta fall kan allt också sluta med ett permanent förbud mot sökning.

Länk inom din nisch eller affärsindustri

Gör aldrig detta hemska misstag, som jag hade gått för många år sedan. Faktum är att jag brukade gå fel sätt att få backlinks till min blogg - bara länka till varje till synes tillförlitlig hemsida jag hittade värd att hantera. Det gör att de flesta av mina nyskapade bakåtlänkar inte var rent relevanta - långt inte alla skapades inom rätt nisch. Som ett resultat hade jag slösat bort en enorm belastning av tid och ansträngning - bara för att bli frustrerad utan att ha några faktiska vinster i PageRank från backlinks. Därför rekommenderar jag att du, innan du blir involverad i kommentarer och ämnesdiskussioner, rekommenderar att du kontrollerar att målkällorna är fullt ägnade åt din nisch eller att vara inom samma näringsliv.

Hantera sökordsforskning för att hålla ankare effektiva

Jo, det behöver inte sägas att innehållet är kungen. Allt om SEO rullar bokstavligen runt rätt val av nyckelord och en ordentlig semantisk analys. Det gör också varje bakåtlänk i din webbplatss profil, eller det är ankare som mer exakt. Tyvärr är samma tillvägagångssätt för hantering av fördjupad sökordforskning alltför ofta försummad. Därför överväga att skriva dina länkankar så noggrant som möjligt - åtminstone med hjälp av AdWords eller de andra mer sofistikerade nyckelordforskningsverktygen. På det sättet kommer du att försäkra dig mot fel koppling på grund av brist på dess popularitet i sökningen. Se bara till att du är uppdaterad och följ alla stora söktrender och semantiska särdrag. Kom ihåg att två till synes liknande ankare texter kan ge en länk med absolut ojämlik trafikgenererande potential och därmed permanent påverka PageRank på sina egna sätt.

December 22, 2017