Back to Question Center
0

Kan du visa mig något praktiskt sätt att skapa en backlink med EDU webbplatser?

1 answers:

Det behöver inte sägas att även en enda bakåtlänk till EDU-webbplatsen kan vara mer värdefull för din webbplats eller blogg, snarare än ett paket av vanliga med en hög PageRank-poäng. Tyvärr är det inte så enkelt att komma i kontakt med utbildningskällorna som du kanske tror. Men jag har flera arbetsmetoder för att slutföra uppgiften - genom att producera kvalitativt pedagogiskt innehåll för att få den förtjänta backlinjen från punkt EDU-domänen. Och nedan kommer jag att se över det här systemet steg för steg - lampada cameretta bimbo.

  1. Du kan tjäna en backlänk från EDUs webbplats - utveckla bra relationer, till exempel med universitet eller högskolor, till erbjuda dem en del ljudinnehåll för det. Observera dock att det kommer att bli en tidskrävande uppgift för dig att göra själv. Därför måste du, för något annat, tänka bra om du själv kan klara av att skriva ett högkvalitativt pedagogiskt innehåll eller utföra uppgiften till professionella författare - antingen outsourca den till skickliga frilansare eller överväga att anställa en fullt kvalificerad innehållsförsäljare.
  1. Det finns naturligtvis några andra valfria sätt som förmodligen skulle ta lite mindre tid. De flesta av dem kan emellertid enkelt tolkas som skräppost, om det inte görs helt korrekt. Så jag tror att du hellre skulle försöka tjäna en backlänk från EDUs hemsida med kvalitetsinnehåll ändå.
  1. Ställ in ditt fokus på att skapa en högkvalitativ och unik artikel som skulle vara ganska tilltalande för målgruppen - den här gången är du troligt att hantera studenter, lärare eller personal ledamöter. Gör så här, kom ihåg att du ska ge ett expertinnehåll som faktiskt kan användas för utbildningsändamålet - det kräver att du driver en fördjupad forskning eller åtminstone en uppsättning värdefulla livskvalifikationer.

Det är dags att komma ner till verksamheten och börja upprepa. Det finns flera praktiska sätt att utveckla goda relationer med rätt personer. Så här kan du locka dem att skicka ditt expertinnehåll och länka tillbaka till din webbplats eller blogg:

Skapa projekt

Först och främst rekommenderar jag att du beaktar ett ömsesidigt fördelaktigt projekt som ska utvecklas, till exempel i samarbete med universitetet eller universitetsprofessorer. Allt du behöver här är bara för att ta reda på vilka ämnen som skulle vara av högsta intresse och högt värde för dem alla - både lärare och lokala dubbar. På så sätt har du allt överens om i förväg - du är fri att börja skriva ett pedagogiskt innehåll som ska publiceras på deras klassrumswebbplats som godkänts för det.

Välgörenhetspartnerskap

Försök sedan skapa ett välgörenhetspartnerskap - allvarligt finns det många högskolor som alltid är villiga och redo att posta för sina sponsorer. Allt du behöver här är att erbjuda ett ömsesidigt fördelaktigt avtal - se till att innehållet tar itu med rätt frågor, till exempel ditt pågående partnerskap eller andra diskussioner på högskolan som kräver bred allmänhetens uppmärksamhet.

University Blogging Community

Du kan lika bra komma i kontakt med högsta universitets bloggare - och föreslår helt enkelt att du ger gästbloggen på sina pedagogiska sidor för att få en backlänk från Dot EDU-domänen. Tänk helt enkelt hur du kan göra dem lyckliga att skicka in ditt innehåll - överväga att rulla runt professionell expertis, jobbsökning, postkontakter eller framgångshistorier, etc.

För Slutsats

Fortsätt att spåra varje nyligen bakåtlänk på EDU-webbplatser när den går live. Samtidigt rekommenderar jag att du pingar källan till varje nyskapad länk med pingmyurl. com eller andra liknande onlineverktyg. Om du gör det kommer du att ringa sökrobotar för att få dina nya bakåtlänkar att visas snabbare och därmed kräva en definitivt snabbare rankingreklam.

December 22, 2017