Back to Question Center
0

Vad är det bästa sättet att få DoFollow bakåtlänkar fram till 2019?

1 answers:

När det gäller SEO kan man hitta flera vanligaste metoder och vissa villkor som har arbetat i flera år. Naturligtvis utvecklas den moderna riken för sökmotoroptimering ständigt och försöker anpassa sig till progressivt uppdaterad och reviderad Googles stora sökalgoritm. Ändå finns det några knep och metoder som har visat effektivitet under de senaste åren - jag menar att de rimligen kan förväntas behålla sin ursprungliga styrka, åtminstone inom överskådlig framtid. Och du har rätt - det finns ett ganska bra sätt att få DoFollow bakåtlänkar fram till 2019. Nedan kommer jag att visa dig allt om bloggkommentarer som ett proffs för att få de förtjänta backlinksna med DoFollow i gengäld - filezilla configurar servidor ftp. Så, låt oss börja.

Blog Kommentera

Detta kända relationsbyggnadsverktyg förväntas vara lika användbart för att bygga DoFollow bakåtlänkar 2019, som det är för tillfället. Här är vad du borde veta för att använda denna fantastiska metod för länkbyggnad.

Steg 1: Forma den rätta stiftelsen

Först och främst rekommenderar jag att du börjar med de viktigaste nyckelorden och nyckelfraserna. Kom ihåg - att ha rätt val för dina nyckelord är det viktigaste som gör ditt innehåll synligt för online-sökning. Ja, det är bra att skriva ett bra innehåll med högsta PR-bakåtlänkar. Men allt skulle inte ha någon mening om inte de verkliga användarna söker efter dig med relevanta sökordssökningar.

Steg 2: Använda specifika blogginlägg för att få länkbaksida

När du har rätt sökord till att börja med bör jag kommentera några specifika bloggar som är relevanta för ditt huvudämne eller marknadsnisch. På så sätt rekommenderar jag att du använder CommentLuv plugin, ett mycket bekvämt bloggkommentarssystem som är välkänt bland SEO och professionella webbansvariga. Och jag tror att denna fantastiska metod kommer att vara giltig för att bygga DoFollow backlinks även 2019. Allt fungerar nästan på ett självstyrt sätt, så du måste inte ha några komplikationer som arbetar med den här lilla hjälpen.

Steg 3: Att hålla kommentarer Äkta

Och här går vi in ​​i en ganska delikat korsning. Jag menar att du ska varnas - saken är att bloggare lätt kan förstå att du bara är gyckkommentarer för att få de förtjänta backlinksna med DoFollow. Det är därför som lejonens andel av dina senaste kommentarer kan lika bra slängas med kort varsel. För att förhindra en sådan olycklig händelseförlopp rekommenderar jag att alla dina kommentarer är äkta. Jag menar här borde du alltid ha en dubbel check för varje bloggkommentar innan den går live. Var noga med att spendera lite mer tid för att få allt på plats - läs artiklarna noggrant och släpp bara rimliga kommentarer som inte bara ger perfekt mening utan kan ge realt värde till läsarna.

Bottom Line

Gör så, överdriv aldrig med att gyta för många bloggkommentarer för bakåtlänkar, om du inte vill höja en röd flagga med Googles sökmotor själv. Undvik att se misstänkt med onaturliga eller spammiga aktiviteter. Äntligen, glöm inte att det finns flera andra metoder som att skicka in till artikel kataloger eller få backlinks på forum. Dessa ganska användbara metoder för länkuppbyggnad kan rimligen förväntas hålla deras effektivitet för att skapa värdefulla DoFollow-bakåtlänkar även fram till 2019.

December 22, 2017